Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / ΣΕΙΡΑ)

ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

MACDONALD ROSS
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2400




Παρουσίαση

Όπως πολλοί εκατομμυριούχοι στη Νότια Καλιφόρνια, ο Ραλφ Σάμσον έχει περίεργες παρέες: τον ερημίτη που λατρεύει τον ήλιο, στον οποίο ο Σάμσον χάρισε κάποτε ένα βουνό την ξεπεσμένη ηθοποιό που έχει ως πάρεργο την αστρολογία και τη βρίσκει με το σαδομαζοχιστικό σεξ. Τώρα, δεν αποκλείεται κάποιος από τους φίλους του να έχει οργανώσει την απαγωγή του. Και καθώς ο Λιου Άρτσερ ακολουθεί τα ίχνη του πάμπλουτου Σάμσον, από το άδυτό του στα φαράγγια της περιοχής ως τα κλαμπάκια της τζαζ, όπου στα διαλείμματα του προγράμματος κινδυνεύεις να φας ένα γερό χέρι ξύλο, ο "Κινούμενος στόχος" εξελίσσεται σ' ένα εκρηκτικό αστυνομικό μυθιστόρημα που αναμειγνύει το σεξ με την απληστία και το οικογενειακό μίσος. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

«Είναι η πρώτη περιπέτεια του ιδιωτικού ντετέκτιβ Λιου Άρτσερ, ενός ντετέκτιβ που ξέφευγε από τα έως τότε στερεότυπα, αφού ήταν μορφωμένος, γνώριζε τις βασικές αρχές της ψυχανάλυσης και έκανε ταξικές αναλύσεις στις υποθέσεις που αναλάμβανε. Τα βιβλία του McDonald έχουν πάντοτε μια βασική ή δευτερεύουσα πλοκή που αναφέρεται στο χάσμα των γενεών ? οι γονείς είναι κυνικοί, πλούσιοι και αδιάφοροι, τα πληγωμένα παιδιά αναζητούν μεσσίες ή καταφεύγουν σε επικίνδυνες ουσίες, είναι μπίτνικς ή χίπης. Ευφυείς διάλογοι, απαράμιλλες περιγραφές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και μια διεισδυτική ματιά στην ανθρώπινη ψυχή. altΔικαίως θεωρείται ο τρίτος μεγάλος του αμερικάνικου αστυνομικού μυθιστορήματος». (Χίλντα Παπαδημητρίου, bookpress.gr - 01/04/2020)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE MOVING TARGET
ISBN139786180314120
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2018
Αριθμός σελίδων392
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΙΛΝΤΑ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΝΤ ΡΟΣ
Κωδικός Πολιτείας2760-2400
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

geogatz, NEW_ACC_SAME_MAIL_Elina vakoftsi

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

kanchron, ammalia, tim8, Victor Dunwich, martio83, ilsap67

Κριτικές για το προϊόν

[08/01/2018] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
To πρώτο αστυνομικό μυθιστόρημα του ΜακΝτόναλντ όπου μας 'συστήνει' τον μυστηριώδη ντετέκτιβ, Λιού Άρτσερ (1949). Σε αυτό το βιβλίο, ο συγγραφέας, όμως, ακολουθεί διαφορετική πορεία στο ξεδίπλωμα της πλοκής από τα μετέπειτα μυθιστορήματά του. Πάντως, είναι το πιο άνισο μυθιστόρημα του, αν και από τα πιο ενδιαφέροντα λόγω των κοινωνικο-πολιτικών σχολίων που περιέχει.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΜΑΤΖΙΚΑ
BARKER CLIVE
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95
Ο WARREN BUFFETT
SIMMONS RICHARD
€23.00 €10.35
(-55%)
Κερδίζετε €12.65

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS