Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ

DAHL ARNE
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2776




Παρουσίαση

ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ...
Ο πρώην αγαπημένος της Σέρστιν Χολμ, μέλους της Ομάδας Άλφα, επίσης αστυνομικός, κατηγορείται ότι πυροβόλησε έναν άοπλο πρόσφυγα που προσπαθούσε να διαφύγει τη σύλληψη και την απέλαση. Όταν αποδεικνύεται ότι ο άντρας αυτός έχει αυτόκλητα αναλάβει μια βιβλική σταυροφορία, η προσωπική ζωή της Σέρστιν γίνεται αντικείμενο ενδελεχούς έρευνας από την Ομάδα Άλφα, η οποία για να καταλάβει τις επόμενες ενέργειες του υπόπτου καλείται να μελετήσει σε βάθος τη Βίβλο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο καλύτερος σύγχρονος σουηδός συγγραφέας!" (DAGENS NYHETER / ΣΟΥΗΔΙΑ)
"Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε όσα εγκωμιαστικά έχουν ειπωθεί για τον Arne Dahl: Για ακόμα μία φορά έχει γράψει ένα εξαιρετικό αστυνομικό μυθιστόρημα. Ας συνοψίσουμε λοιπόν: η πλοκή μοιάζει με παζλ, σελίδα τη σελίδα τα κομμάτια μπαίνουν στη θέση τους και η εικόνα που αποκαλύπτεται δεν είναι άλλη από αυτήν μιας κοινωνίας σε κρίση ταυτότητας η γλώσσα είναι παιγνιώδης και δουλεμένη, διανθισμένη με σπίθες μαύρου χιούμορ τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται πολύ σοβαρά: αστυνομική βία, παράνομη μετανάστευση, η ανάγκη της Νότιας Αφρικής για φτηνά εμβόλια κατά του ιού HIV, καταπιεσμένη μητρότητα και φονταμενταλισμός και τέλος, πρωταγωνιστεί η Ομάδα Άλφα, με τα επτά μέλη της, τόσο διαφορετικά μεταξύ τους που συνιστούν μια ανθρώπινη ασπίδα αντίστασης στην αλλοτρίωση. Ένα μυθιστόρημα που μας βοηθά να αντιληφθούμε την πολυπλοκότητα και τη δυναμική του κόσμου που μας περιβάλλει." (INFORMATION / ΔΑΝΙΑ)
"Με αυτό το βιβλίο ο Arne Dahl τίθεται επικεφαλής της πρώτης εθνικής των σουηδών συγγραφέων." (EXPRESSEN / ΣΟΥΗΔΙΑ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDE STORSTA VATTEN
ISBN139789605664053
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων478
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΝΔΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΑΛ ΑΡΝΕ (ΓΙΑΝ ΑΡΝΑΛΝΤ)
Κωδικός Πολιτείας2760-2776
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

geogatz

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS