Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗ // Ο ΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ (ΟΓΔΟΟ ΒΙΒΛΙΟ)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗ

Ο ΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ (ΟΓΔΟΟ ΒΙΒΛΙΟ)

CAST P.C., CAST KRISTIN
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2592




Παρουσίαση

"Γνώρισε το σκοτεινό, μαγικό κόσμο του Οίκου της Νύχτας. Έναν κόσμο που μοιάζει πολύ με τον δικό μας. Μόνο που έχει και βρικόλακες. . ."
Έπειτα από την απαλλαγή της από το Ανώτατο Συμβούλιο των Βρικολάκων η Νεφερέτ επιστρέφει στον Οίκο της Νύχτας της Τούλσα ως μεγάλη ιέρεια, ορκισμένη να πάρει εκδίκηση από τη Ζόι. Ο αθάνατος σύζυγός της Καλόνα, τον οποίο εξακολουθεί να κρατάει δέσμιο, είναι μόνο ένα από τα όπλα που σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει εναντίον της. Όμως η Ζόι έχει βρει άσυλο στη νήσο Σκάι, όπου η βασίλισσα Σκιάχ έχει αναλάβει να την προετοιμάσει για να τη διαδεχτεί. Ωραία δεν θα ήταν να γίνει βασίλισσα; Για ποιο λόγο να θέλει να επιστρέψει στην Τούλσα τώρα πια; Ύστερα από το χαμό του Χιθ, η Ζόι δεν η ίδια - το ίδιο και η σχέση της με τον πολεμιστή της, τον Σταρκ. . .
Τι γίνεται όμως με τη Στίβι Ρέι και τον Ραφαείμ; Το πλανερό κοράκι αρνείται να αφήσει να τον χρησιμοποιήσουν εναντίον της. Τι άλλη επιλογή έχει όμως τη στιγμή που κανείς στον κόσμο - ούτε καν η Ζόι - δεν πρόκειται να αποδεχτεί τη σχέση τους; Τι θα προδώσει τελικά; Τον πατέρα του ή την καρδιά του;
Στο αγωνιώδες όγδοο βιβλίο της επιτυχημένης σειράς του Οίκου της Νύχτας, πόσο θα αντέξουν οι σχέσεις φιλίας, και πόσο δυνατά θα αποδειχτούν τα δεσμά που δένουν την καρδιά ενός κοριτσιού; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςAWAKENED
ISBN139789605665296
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2014
Αριθμός σελίδων384
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΒΟΥΛΑ
ΕπιμέλειαΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΠΡΑΒΟΥ ΒΑΛΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΣΤ Φ.Κ., ΚΑΣΤ ΚΡΙΣΤΙΝ
Κωδικός Πολιτείας2760-2592
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΝΙΟΒΗ ΘΡΗΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ
ERBIL PERVIN
€19.08 €9.54
(-50%)
Κερδίζετε €9.54
Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ
€4.90 €2.45
(-50%)
Κερδίζετε €2.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS