Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ (ΕΚΔΟΣΗ POCKET)

ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ (ΕΚΔΟΣΗ POCKET)

+
-
KRAJEWSKI MAREK
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2835
Τιμή Έκδοσης
€6.60
Τιμή Πολιτείας
€4.62
(-30%)
Κερδίζετε €1.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Πολωνία, Μπρέσλαου, 1933: τα πτώματα μιας βαρονέσας και της γκουβερνάντας της κείτονται στο βαγόνι ενός τρένου. Σκορπιοί στριφογυρίζουν στην ανοιγμένη κοιλιά της δεκαεφτάχρονης. Στον τοίχο θα βρεθεί γραμμένο με αίμα ένα σημείωμα σε κάποια άγνωστη ανατολίτικη γλώσσα.
Ο διευθυντής της Δίωξης Εγκλήματος Έμπερχαρντ Μοκ καλείται μαζί με τον Χέρμπερτ Άνβαλντ να ανακαλύψουν τόσο το κίνητρο όσο και την ταυτότητα του δολοφόνου. Η εξιχνίαση όμως ενός μυστηρίου δεν είναι και τόσο απλό ζήτημα στο Μπρέσλαου που ζει υπό τη σκιά της Γκεστάπο. Συνωμοσίες εξυφαίνονται σε κάθε γωνία, η καχυποψία έχει καταλάβει τους πάντες, ενώ όλα είναι προς πώληση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΜΟΚ

"Το σημάδι του σκορπιού διακρίνεται για το στιλ της γραφής και την ευφυή του πλοκή. Ένα πρωτότυπο αστυνομικό μυθιστόρημα που ανανεώνει το είδος." (Financial Times)
"Ατμόσφαιρα και πικάντικες ιστορικές λεπτομέρειες συνωστίζονται στις σελίδες του και αναδεικνύουν αυτό το λογοτεχνικό αστυνομικό θρίλερ μεταξύ των κορυφαίων του είδους..." (Times)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSMIERC W BRESLAU
ISBN139789605668655
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2015
Αριθμός σελίδων316
Διαστάσεις17x12
ΜετάφρασηΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΩΓΩ
ΕπιμέλειαΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΡΑΓΙΕΦΣΚΙ ΜΑΡΕΚ
Κωδικός Πολιτείας2760-2835
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Alka, tim8

Κριτικές για το προϊόν

[13/01/2019] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Αντικειμενικά, πρόκειται για ένα πρωτότυπο θρίλερ αστυνομικής υφής που διχάζει και απευθύνεται σε ψύχραιμους και, ίσως, ανοιχτόμυαλους αναγνώστες, οι οποίοι, κατά την ανάγνωση, πολλές φορές θα αισθανθούν ότι κάνουν μια 'κατάβαση' στη κόλαση, έχοντας σαν παρέα σκορπιούς πάνω στο σώμα τους - σίγουρα δηλ. δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για ένα εύκολο στην ανάγνωση ή ευχάριστο βιβλίο, και αυτό αποτελεί ένα από τα πιο γοητευτικά του στοιχεία.

Σε πρώτο πλάνο, ο συγγραφέας παίζει με τους συμβολισμούς, τη πάλη σώματος-πνεύματος για την τελική επικράτηση, τις σεξουαλικές αποκλίσεις και παρεκκλίσεις, την 'αρρωστημένη' αλαζονεία της εξουσίας, την έλλειψη συμπόνιας και ανθρωπισμού, τις ιστορικές προφητείες και τον θρησκευτικό φανατισμό για να καταλήξει ότι όντως 'η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο'.

Βαθμολογία: 4,5/5 ή 9/10.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS