Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΕΙΡΑ)

ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ

KOCH HERMAN
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2883




Παρουσίαση

Η ιστορία ξεκινά το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο δόκτωρ Μαρκ Σλόσερ, η σύζυγος και οι δυο πανέμορφες έφηβες κόρες τους φιλοξενούνται για μια εβδομάδα στο εξοχικό με πισίνα του σταρ της υποκριτικής Ραλφ Μέγιερ. Στην αρχή όλα είναι τέλεια, γύρω από την πισίνα ο Ραλφ, οι δυο του γιοι, η πανέμορφη σύζυγός του Γιούντιτ και οι φίλοι τους απολαμβάνουν τον μεσογειακό ήλιο, ενώ το κρασί ρέει άφθονο. Μια πράξη βίας όμως θα διαταράξει την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και η σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων θα αποκαλυφθεί. Κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν πλέον. Οι ιδανικές διακοπές μετατρέπονται σε εφιάλτη.
Λίγους μήνες αργότερα, ο Ραλφ Μέγιερ πεθαίνει. Ιατρικό λάθος ή εγκληματική αμέλεια του γιατρού των πλούσιων και διάσημων Μαρκ Σλόσερ; Μήπως τα γεγονότα του καλοκαιριού κρύβουν την απάντηση γι' αυτή την τραγωδία; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Το μυστήριο στο Εξοχικό με πισίνα δεν είναι ο δράστης, αλλά μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φθάσει ο διεστραμμένος ψυχισμός και η παράνοια του Μαρκ, ο οποίος προσπαθεί συνεχώς να δείχνει ένα άλλο πρόσωπο στους άλλους, ενώ είναι, εν τέλει, ο πλέον αποκρουστικός απ' όλους τους χαρακτήρες. Ο Κοχ μετατρέπει τον ειδυλλιακό περίγυρο με τους πολιτισμένους παραθεριστές σε σκηνικό τρόμου, τον απαραβίαστο χώρο του ιατρείου σε σφαγείο, φέροντας στην επιφάνεια τις σκοτεινές παρορμήσεις και τον διεστραμμένο ψυχισμό ανθρώπων που κάτω από το προσωπείο του πολιτισμένου είναι ικανοί να αφήσουν αχαλίνωτα τα πλέον αποκρουστικά και νοσηρά ένστικτά τους.
Ένα ανησυχαστικά ρεαλιστικό ψυχολογικό θρίλερ που όπως και το Δείπνο αμφισβητεί κάθε έννοια του πολιτισμένου δυτικού ανθρώπου, την χαλιναγώγηση των παρορμήσεων αλλά και την ευκολία της καταπάτησης κάθε ηθικού κώδικα μπροστά στην απειλή της αρπαγής των κεκτημένων του." (Αργυρώ Μαντόγλου, bookpress.gr, 10/7/2014)
"Δεν μπορούσα να σταματήσω να το διαβάζω. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που ένα βιβλίο μου προκαλούσε αυτό το αίσθημα: να θέλω να βγω από το δέρμα μου... Κεφάλαιο το κεφάλαιο, ο σοκαριστικός κυνισμός του και το τοξικό του χιούμορ με καθήλωναν." (Washington Post)
"Ο Koch χρησιμοποιεί τη γλώσσα σαν στηθοσκόπιο ώστε να ακούσει ο αναγνώστης τους χτύπους της καρδιάς των ηρώων του και τα σπλαχνικά αισθήματά τους: τον φθόνο, την αγάπη, τον φόβο και το μίσος." (Guardian)
"Η γραφή του Koch διακρίνεται για τη μοναδική της διαύγεια και τη μανιασμένη ευθυμία της... Πάρτε αυτό το βιβλίο στην παραλία, θα σας καθηλώσει και θα σας... ανατριχιάσει." (Independent)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςZOMERHUIS MET ZWEMBAD
ISBN139789605669577
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2015
Αριθμός σελίδων416
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΒΑΝ ΝΤΑΙΚ-ΜΠΑΛΤΑ ΙΝΩ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΧ ΧΕΡΜΑΝ
Κωδικός Πολιτείας2760-2883
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Alka

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ
GUIN URSULA. LE
€13.04 €6.52
(-50%)
Κερδίζετε €6.52
Ο ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΣ ΠΑΝ
BOARDMAN JOHN
€9.29 €3.25
(-65%)
Κερδίζετε €6.04

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS