Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ // (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ)

ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ

(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ)

+
-
JEROME K. JEROME
Κωδ. Πολιτείας: 3220-2185
Τιμή Έκδοσης
€8.99
Τιμή Πολιτείας
€6.74
(-25%)
Κερδίζετε €2.25


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Όταν ο Τζέι, ο Τζορτζ και ο Χάρις αποφάσισαν (αγνοώντας τις ενστάσεις του Μοντμορένσι, του σκύλου) να ξεκλέψουν δύο βδομάδες από την ελάχιστα συναρπαστική μεσοαστική ζωή τους στο Λονδίνο για να ανεβούν με βάρκα τον Τάμεση ως την Οξφόρδη, καθόλου δεν υποψιάζονταν αυτό που θα ακολουθούσε: ότι το ταξίδι τους θα μεταμορφωνόταν, χάρη στην πένα του Τζέι (δηλαδή του Τζερόμ Κ. Τζερόμ), σε ένα διαμάντι της βρετανικής χιουμοριστικής λογοτεχνίας.
Ένας ταξιδιωτικός οδηγός που παραστράτησε μεγαλοπρεπώς προς την κωμωδία είναι το Τρεις σε μια βάρκα (χωρίς να υπολογίσουμε τον σκύλο). Οι τέσσερις ήρωες καταφέρνουν να μετατρέψουν κάθε περιστατικό της μεγάλης τους εκδρομής σε ευκαιρία να υπονομεύσουν όλα τα κλισέ των ταξιδιωτικών αφηγήσεων, της βικτοριανής Αγγλίας, αλλά κυρίως τον καθωσπρεπισμό του βρετανικού τρόπου ζωής, μέσα από μια αφήγηση αυτοσαρκαστική και αστεία με όλους τους πιθανούς τρόπους - από την κωμωδία καταστροφής έως τον πιο λεπτό σουρεαλισμό. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHREE MEN IN A BOAT
ISBN139789605696528
ΕκδότηςΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων200
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΖΕΡΟΜ Κ. ΤΖΕΡΟΜ
Κωδικός Πολιτείας3220-2185
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

cat7fish3, dimbik, maria vouka

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

gazor, sotgnome, nargiles, Silverchild, cersos, Nefeli Karapiperi, maria vouka

Κριτικές για το προϊόν

[30/08/2020] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Ένα ανάλαφρο ταξιδιωτικό αφήγημα γεμάτο από το γνωστό αγγλοσαξονικό χιούμορ, που σε κάποια σημεία είναι ευρηματικό, σε κάποια όμως είναι βαρετό. Τρεις φίλοι κι ένας σκύλος σε μια εκδρομή με βάρκα στον Τάμεση! Τίποτα το ιδιαίτερο! Θετικά: Η αυτοσαρκαστική αφήγηση και η διαχρονικότητα που παρατηρείται στην περιγραφή της αστείας πλευράς της καθημερινότητας (οι περισσότερες καταστάσεις που βιώνουν οι ήρωες μας θυμίζουν κάτι που έχουμε βιώσει). Αρνητικά: Η αφήγηση σε πολλά σημεία πλατειάζει και αρκετές παραλείψεις λέξεων ή φράσεων παρατηρούνται σε πολλά σημεία του κειμένου.
[01/04/2018] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Το συγκεκριμένο μυθιστόρημα αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικότερα και πιο κλασικά δείγματα της Βρετανικής κουλτούρας και του φλεγματικού χιούμορ της Βικτωριανής εποχής (1889). Ο Τζερόουμ, έξυπνα, χρησιμοποιεί την εκδρομή τριών φίλων με βάρκα στον Τάμεση με τη συντροφιά του απολαυστικού σκύλου τους, Μονμόρενσυ για να σατυρίσει και να καυτηριάσει 'σκοτεινές' στιγμές της Βρετανικής Ιστορίας, αλλά καί ήθη και καταστάσεις της εποχής, όπως την αλαζονική αντίδραση στην ανάπτυξη της τεχνολογίας, τον εγκλωβισμό από τη ζωή στις μεγαλουπόλεις, τον υποχονδριασμό, τον ατομικισμό, τον σνομπισμό, την υποκρισία κτλ. Το 2ο μέρος του βιβλίου έχει πιο γρήγορη ροή, ενώ, στο σύνολό του, το μυθιστόρημα περιέχει και πολλά στοιχεία χιουμοριστικού διηγήματος καταστάσεων. Μοναδικό και πρωτότυπο - διαθέτει την ίδια 'φρεσκάδα', μετά από.... 129 χρόνια. Βαθμολογία: 4,2/5 ή 8,4/10.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
RICHIE ROBERT
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82
ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ
HOFFMANN E.T.A.
€17.00 €8.50
(-50%)
Κερδίζετε €8.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS