Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ

MAGARIEL DANIEL
Κωδ. Πολιτείας: 3220-2251




Παρουσίαση

Ένα δωδεκάχρονο αγόρι, ο μεγαλύτερος αδελφός του και ο πατέρας τους οδηγούν μέσα στη νύχτα προς μια νέα πόλη κι ένα νέο σπίτι, ανυπόμονοι για μια νέα αρχή. Έχουν μόλις κερδίσει τον «πόλεμο», όπως αποκαλεί ο πατέρας την πικρή διαμάχη με τη μητέρα των παιδιών για το διαζύγιο και την κηδεμονία, και είναι γεμάτοι ενθουσιασμό από την προοπτική της κοινής τους ζωής. Τα αγόρια πηγαίνουν στο σχολείο, γράφονται σε ομάδες μπάσκετ, κάνουν φίλους. Ο πατέρας δουλεύει από το σπίτι, καπνίζοντας φτηνά πούρα για να κρύψει μια άλλη μυρωδιά. Όμως σύντομα οι μικρές λεπτομέρειες, τα ανέκφραστα βλέμματα, οι θόρυβοι μες στη νύχτα, τα ολοένα και πιο ύποπτα πρόσωπα που μπαινοβγαίνουν στο σπίτι, γίνονται ανησυχητικά. Τα αγόρια βλέπουν τον πατέρα τους να αλλάζει, να γίνεται αλλοπρόσαλλος και μετά επικίνδυνος.
Με φόντο τα περίχωρα του Νέου Μεξικού και ένα διαμέρισμα ερμητικά κλειστό στον έξω κόσμο, ο Magariel καταφέρνει με τη δύναμη της γραφής του να περιγράψει με συμπόνοια και ενσυναίσθηση τη συγκινητική προσπάθεια των δύο αδελφών να προστατέψουν ο ένας τον άλλον από έναν πατέρα που κάποτε εμπιστεύονταν, μα που πια δεν αναγνωρίζουν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Μεγαλοφυές, καθηλωτικό, απειλητικά αστείο, σπαρακτικό - ένα εντυπωσιακό επίτευγμα που πραγματεύεται με πρωτότυπο τρόπο την ανδρική ταυτότητα, τον εθισμό και την οικογένεια. Ο Daniel Magariel είναι μια συναρπαστική νέα παρουσία στην αμερικανική λογοτεχνία» (Georges Saunders, βραβευμένος με Booker συγγραφέας των βιβλίων "Δεκάτη Δεκεμβρίου" και "Λήθη και Λίνκολν")
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςONE OF THE BOYS
ISBN139789605698461
ΕκδότηςΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2018
Αριθμός σελίδων160
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΟΝΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ
ΕπιμέλειαΣΧΙΝΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΓΚΑΡΙΕΛ ΝΤΑΝΙΕΛ
Κωδικός Πολιτείας3220-2251
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
MOSSE CLAUDE
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00
ΥΓΙΗΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ
HELLER RACHAEL
€17.00 €6.80
(-60%)
Κερδίζετε €10.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS