Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ

ΟΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ

+
-
VASQUEZ JUAN-GABRIEL
Κωδ. Πολιτείας: 2010-0694
Τιμή Έκδοσης
€13.30
Τιμή Πολιτείας
€9.31
(-30%)
Κερδίζετε €3.99


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο ΧΑΒΙΕΡ ΜΑΓΙΑΡΙΝΟ είναι ένας ζωντανός μύθος. Είναι ο πολιτικός γελοιογράφος με τη μεγαλύτερη επιρροή στη χώρα, ένας άνθρωπος που μπορεί να προκαλέσει την απόσυρση ενός νόμου, την ανατροπή μιας δικαστικής απόφασης ή την έκπτωση ενός δημάρχου, ή να κλονίσει σοβαρά τα θεμέλια ενός υπουργείου -κι όλα αυτά, με μόνα όπλα το χαρτί και τη σινική μελάνη.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ τον φοβούνται και η κυβέρνηση τον τιμά. Στα εξήντα πέντε του χρόνια, μετά από τέσσερις δεκαετίες λαμπρή καριέρα, μπορεί να πει ότι έχει τη χώρα στα πόδια του.
ΟΛΑ Θ' ΑΛΛΑΞΟΥΝ, όμως, όταν τον επισκεφθεί απροσδόκητα μια νέα γυναίκα. Μαζί θ' ανακαλέσουν κάποιες οδυνηρές αναμνήσεις που θ' αναγκάσουν τον Μαγιαρίνο να επανεκτιμήσει ολόκληρη τη ζωή του και ν' αμφισβητήσει τη θέση του σ' αυτόν τον κόσμο.
Στο απαιτητικό είδος της νουβέλας, που έχει δώσει τόσα σημαντικά έργα στη λατινοαμερικανική γραμματεία, ο Βάσκες μάς προσφέρει ένα βιβλίο για κάποιες όχι και τόσο τυχαίες συναντήσεις που μπορεί ν' αλλάξουν για πάντα όσα πιστεύουμε για τον εαυτό μας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Εκπρόσωπος της γενιάς των συγγραφέων Τόμας Γκονζάλες, Εβέλιο Ροσέρο και Αντόνιο Ουνχάρ, εγκαθιδρύθηκε στη λατινοαμερικανική λογοτεχνία ως συγγραφέας παγκοσμίως αναγνωρισμένος, του διαμετρήματος του Μακ Γιούαν και του Μουρακάμι. Σε δημόσιες ομιλίες του συνηθίζει να ανατρέχει στον Δον Κιχώτη, για ν’ αναζητήσει τις ρίζες της αυταπάτης που καθορίζει την ανθρώπινη τραγικότητα στην παγκόσμια λογοτεχνική παραγωγή. Έχει βραβευθεί με το βραβείο Sim?n Bol?var. Ενεργό δημόσιο πρόσωπο της χώρας του και μόνιμος συνεργάτης του El Espectador, έχει επίσης τιμηθεί με το βραβείο Alfaguara 2011. Οι μεταφράσεις των έργων του Βάσκες από τον Κυριακίδη αποτελούν, κατά την άποψή μου, αυτόνομο λογοτεχνικό επίτευγμα». (Νίκος Ξένιος, bookpress.gr - 01/08/2019)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLAS REPUTACIONES
ISBN139789605722906
ΕκδότηςΙΚΑΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2019
Αριθμός σελίδων192
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΒΑΣΚΕΣ ΧΟΥΑΝ-ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ
Κωδικός Πολιτείας2010-0694
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimbik

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

ΦΜ70, Μενέλαος, elbar, nancylatta, athanad

Κριτικές για το προϊόν

[20/07/2019] NikosMaistros.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Κάτι του λείπει. Πλατειάζει όπως η πλειοψηφία των λατίνοαμερικάνων και πάρα πολλά κλισέ. Ακόμα και μια παρομοίωση με "γριά πουτάνα" έχει. Προσπαθεί επίσης να πολιτικολογήσει, αλλά ατυχώς. Πολύ μέτριο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS