Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ

ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0770-1994




Παρουσίαση

Ποιος ήταν τελικά ο Αλέξης Κονταξής;
Ήταν ένας υστερόβουλος απατεώνας ή ένας παραστρατισμένος ρομαντικός; Ένα σύμβολο προς αποφυγή ή προς μίμηση; Αντιστάθηκε στο χρηματιστηριακό κατεστημένο ή ενσωματώθηκε απόλυτα, αποτελώντας μάλιστα το πιο προβεβλημένο μέλος του; Η απάντηση δεν είναι φυσικά ούτε εύκολη ούτε αυτονόητη. Ένα όμως είναι βέβαιο, ο Αλέξης Κονταξής επέλεξε να είναι από τα τραγικά εκείνα πρόσωπα, που τελικά εξοφλούν στο ακέραιο τις συνέπειες των επιλογών τους.
Ο Νικήτας Στεργίου, ο πιστός του φίλος και σωματοφύλακας αφηγείται τώρα, που η ζωή του πια δεν κινδυνεύει, την ιστορία του ανθρώπου, που πρωταγωνίστησε στην καταστροφική πορεία του Ελληνικού Χρηματιστηρίου για 15 σχεδόν χρόνια, από το 1995 έως το 2009, επικεφαλής ενός ανελέητου κυκλώματος αδίστακτων κερδοσκόπων και διαπλεκόμενων παραγόντων της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου. Ήταν οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι, που θα οδηγούσαν τη χώρα λίγα μόνο χρόνια μετά στα πρόθυρα μίας ατιμωτικής χρεωκοπίας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789605768546
ΕκδότηςΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2019
Αριθμός σελίδων344
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΤΣΟΛΑΚΟΥ ΜΑΓΔΑ
Κωδικός Πολιτείας0770-1994
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

stamatis_vassilios, Georges$

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

stamatis_vassilios

Κριτικές για το προϊόν

[22/06/2019] tsitsidi alithia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πέσανε κυβερνήσεις, και δεν μάθαμε την αλήθεια, και τα εκατομμύρια των αφελών του κόμματος ΤΑΚΟΥΜΠΑΝ κοιτάζουν ενεοί και ζαβλακωμένοι το αέναο χάος των συναλλαγών σαν ΤΟΝ ΦΙΓΚΑΡΩ ΤΟΥ ΣΚΑΡΙΜΠΑ. Τα λίγα αρπακτικά του κόμματος ΤΑΒΟΥΤΑΝ καραδοκούν και περιμένουν...και να τώρα, το βιβλίο ετούτο ανοίγει τα μάτια όλων για το πως έγινε η μεγάλη ληστεία εις βάρος των αόμματων οργανισμών στο χρηματιστήριο. ΣΚΑΝΔΑΛΗ άργησες...το γάλα χύθηκε...η πυραμίδα των ηλιθίων προχωρά...αμέριμνη. Οι ΤΑΒΟΥΤΑΝ παραμονεύουν. Το βιβλίο ΑΡΙΣΤΟ και διδακτικό για το μέλλον...ΟΨΟΜΕΘΑ. Θείο Τραγί Ε.Ι.Κ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ
ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΛΙΑΝΑ
€77.00 €34.65
(-55%)
Κερδίζετε €42.35
Ο ΚΑΤΑ ΓΚΑΡΠ ΚΟΣΜΟΣ
IRVING JOHN
€22.79 €11.40
(-50%)
Κερδίζετε €11.39

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS