Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ (2η ΕΚΔΟ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ (2η ΕΚΔΟΣΗ)

+
-
ΔΟΥΛΗΓΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΥΡΟΠΟΔΗ ΡΟΖΑ, ΚΟΠΑΝΑΚΗ ΕΥΗ, ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1312-0124
Τιμή Έκδοσης
€69.00
Τιμή Πολιτείας
€48.30
(-30%)
Κερδίζετε €20.70


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Καλώς ήρθατε στη δεύτερη έκδοση του βιβλίου «Τεχνολογίες και Προγραμματισμός στον Παγκόσμιο Ιστό». Στόχος του αποτελεί η παροχή του υπόβαθρου για την ανάπτυξη μιας πλήρους εφαρμογής για το Διαδίκτυο και τον Παγκόσμιο Ιστό. Το υπόβαθρο αυτό κτίζεται με την παροχή παραδειγμάτων κώδικα, εκτενών επεξηγήσεων, σημειώσεων και τέλος την προβολή του αποτελέσματος. Παρέχονται οι γνώσεις οι οποίες απαιτούνται ώστε να δημιουργήσετε τις δικές σας σύγχρονες, λειτουργικές εφαρμογές Παγκόσμιου Ιστού οι οποίες είναι συμμορφούμενες με τα σύγχρονα πρότυπα της τεχνολογίας. Το βιβλίο αυτό αποτελεί συνέχεια της πρώτης έκδοσης αξιοποιώντας τα χρήσιμα πλεονεκτήματά της και ταυτόχρονα ανανεώνει το περιεχόμενο ώστε να ανταποκριθεί στις συνεχείς αλλαγές της τεχνολογίας. Έχουν προστεθεί αναφορές σε σύγχρονες δυνατότητες των γλωσσών προγραμματισμού που πραγματεύεται και έχουν επικαιροποιηθεί τα παραδείγματα κώδικα, ώστε να ανταποκρίνονται στον σύγχρονο τρόπο συγγραφής κώδικα. [...] (Από τον πρόλογο στη δεύτερη έκδοση)

Από τα πρώτα βήματα του Διαδικτύου και του Παγκόσμιου Ιστού έχουμε φτάσει σήμερα να ζούμε και να λειτουργούμε σε μία κοινωνία που εξαρτά το μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας, της διασκέδασης, των επικοινωνιών και των σχέσεών της στις μεγάλες αυτές εφευρέσεις.
Καθώς, οι τεχνολογίες εξελίσσονται είναι αναγκαίο να υπάρχει ένας βασικός κορμός γνώσης ως προαπαιτούμενο σε διάφορα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα και επίπεδα, καθώς και σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων.
Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να περιγράψει με εισαγωγικό τρόπο τις τεχνολογίες πάνω στις οποίες στηρίζεται το Διαδίκτυο και ο Παγκόσμιος Ιστός και να αναφερθεί με περισσότερη λεπτομέρεια στην ανάπτυξη εφαρμογών, με τη χρήση συγκεκριμένων εργαλείων/γλωσσών.
Η προσέγγισή του παραμένει αυστηρά εκπαιδευτική και σφαιρική και αποφεύγεται, στο μέτρο του δυνατού, η προσέγγιση ενός απλού εγχειριδίου.
Ο τρόπος οργάνωσης της ύλης επιτρέπει μια αρθρωτή χρήση των παρουσιαζόμενων εννοιών, εφαρμογών και τεχνολογιών ανάλογα με το περιβάλλον διδασκαλίας ή το υπόβαθρο και τις απαιτήσεις του αναγνώστη.
Είναι γεγονός ότι οι εξελίξεις στο χώρο αυτό είναι ραγδαίες. Το βιβλίο είναι επίκαιρο, λειτουργικό και δίνει τη δυνατότητα για περαιτέρω εμβάθυνση των γνώσεων και για επέκταση σε νέες πλατφόρμες και υπηρεσίες που καθημερινά αναδύονται. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
Κεφ.1ο: Εισαγωγή στις Τεχνολογίες Διαδικτύου
Κεφ.2ο: Εφαρμογές και Υπηρεσίες στο Διαδίκτυο και τον Παγκόσμιο Ιστό
Κεφ.3ο: Οργάνωση και Σχεδιασμός μιας Εφαρμογής Διαδικτύου
Κεφ.4ο: Σήμανση και Μορφοποίηση: HTML και CSS
Κεφ.5ο: Προγραμματισμός Εφαρμογών που Εκτελούνται στον Πελάτη
Κεφ.6ο: Προγραμματισμός Εφαρμογών που Εκτελούνται στον Εξυπηρετητή
Κεφ.7ο: Πρότυπα Ανταλλαγής Δεδομένων
Παράρτημα - Εργαστηριακές Ασκήσεις
Βιβλιογραφία
Λεπτομέρειες
ISBN139789605780821
ΕκδότηςΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων808
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας1312-0124
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

11/9 ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ;
CHOMSKY NOAM
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ;
SCHULZ M. CHARLES
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS