Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΤΟΠΟΙ // ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤ

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΤΟΠΟΙ

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

+
-
ΤΣΑΡΤΑΣ ΠΑΡΙΣ, ΖΑΓΚΟΤΣΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ, ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΑΝΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2410-0840
Τιμή Έκδοσης
€25.00
Τιμή Πολιτείας
€17.50
(-30%)
Κερδίζετε €7.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στόχος του βιβλίου είναι η καταγραφή και συστηματική ανάλυση των κυριότερων ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνιολογία του τουρισμού. Πρόκειται για έναν κλάδο της κοινωνιολογίας με σημαντική παράδοση και παρουσία σε πανεπιστημιακά τμήματα τουρισμού, σε τουριστικές σχολές και ερευνητικά κέντρα. Τα ζητήματα που πραγματεύεται συνδέονται άμεσα με πολλά από τα χαρακτηριστικά της τουριστικής ανάπτυξης σε χώρες όπως η Ελλάδα και ιδιαίτερα με τις ποικίλες κοινωνικές αλλαγές που οφείλονται κατά κύριο λόγο στην παρουσία του τουρισμού.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε θέματα στα οποία ο τουρισμός διαδραματίζει έναν ολοένα σημαντικότερο ρόλο στον σύγχρονο κόσμο όπως: ιστορική εξέλιξη του τουρισμού, πρότυπα ανάπτυξης, σχέσεις τουριστών και ντόπιων, σχέση εργάσιμου και ελεύθερου χρόνου, κοινωνικά χαρακτηριστικά της απασχόλησης, κοινωνική και επαγγελματική κινητικότητα, κοινωνικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις της τουριστικής ανάπτυξης, τοπικότητα και βιώσιμη ανάπτυξη, ανάπτυξη των ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, κανόνες δεοντολογίας κ.ά.
Ο διεπιστημονικός, ερευνητικός και εκπαιδευτικός χαρακτήρας του βιβλίου συμβάλλει στην πολυεπίπεδη προσέγγιση του τουρισμού ως καθοριστικού κοινωνικού φαινομένου του σύγχρονου κόσμου, ενώ η εκτεταμένη και αναλυτική βιβλιογραφία που παρατίθεται αποτελεί για τους αναγνώστες ένα δεύτερο επίπεδο ανάγνωσης του βιβλίου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789605863524
ΕκδότηςΚΡΙΤΙΚΗ
ΣειράΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2020
Κωδικός Πολιτείας2410-0840
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ
BATAILLE GEORGES
€32.00 €16.00
(-50%)
Κερδίζετε €16.00
Ο αυτόπτης μάρτυρας
WEISS ERNST
€19.08 €6.68
(-65%)
Κερδίζετε €12.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS