Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 92 / ΣΕΙΡΑ)

Η ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ

+
-
KUBICZEK ANDRE
Κωδ. Πολιτείας: 2410-0854
Τιμή Έκδοσης
€14.00
Τιμή Πολιτείας
€9.80
(-30%)
Κερδίζετε €4.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Απρίλιος 1990. Η Ανατολική Γερμανία ετοιμάζεται να προσχωρήσει στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Οι μεγαλύτερης ηλικίας πολίτες ανησυχούν, οι νεότεροι όμως ζουν την αγάπη και την ελευθερία. Όπως ο Αντρέας και η Ουλρίκε. Αφήνουν το Βερολίνο για να εγκατασταθούν στην επαρχία, στο "εξωτικό" Κάτω Λάουζιτς, σε μια περιοχή εγκαταλειμμένων χωριών και παρατημένων χωραφιών. Θέλουν να ανακαινίσουν ένα παλιό αγρόκτημα και να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, ερωτευμένοι, εξαιρετικά ευδιάθετοι και απόλυτα αισιόδοξοι.
Μόνο ο αδελφός της Ουλρίκε, ο Αρντ, μεταφέρει ειδήσεις από τον πραγματικό, τον έξω κόσμο, ενώ παράλληλα η οργή του κλιμακώνεται, κάνοντας όλο και πιο συχνά λόγο για την ανάγκη εκδίωξης των καπιταλιστικών κατοχικών δυνάμεων.
Ώσπου μια μέρα, λίγο πριν από τη γερμανο-γερμανική νομισματική ένωση, το νέο τραπεζικό κατάστημα της επαρχιακής πόλης παραδίδεται στις φλόγες...
Το πρώτο μυθιστόρημα για την ωραιότερη αναρχία στη νεότερη γερμανική ιστορία - ένα βιβλίο για την υπέροχη, ανήσυχη ευτυχία που νιώθει ο καθένας μας αποτολμώντας μια νέα αρχή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Τι συμβαίνει με τους ανθρώπους όταν η ιστορία είναι πιο βαριά από τους ίδιους; Όταν ο ολοκληρωτισμός καταρρέει αλλά οι ίδιοι δεν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις αλλαγές; Όταν η άποψη ηττάται από την πραγματικότητα, αλλά αυτή δεν θέλει να το παραδεχθεί; Όταν οι άνθρωποι, όπως έγραφε ο Μαρξ, αλλάζουν τον κόσμο όχι όμως όπως αυτοί αρχικά επεδίωκαν αλλά σύμφωνα με τις κληροδοτημένες συνθήκες; (στη δεύτερη κιόλας παράγραφο του η 18η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη). Μερικές απαντήσεις σ’ όλα αυτά δίνονται σ’ αυτό το πολύ ωραίο βιβλίο που δεν θα αφήσει ασυγκίνητο κανένα αναγνώστη του. Πολλοί μάλιστα μπορεί να «ανακαλύψουν» σ’ αυτό και τις δικές τους χαμένες ελπίδες και αυταπάτες». (Γιώργος Σιακαντάρης, bookpress.gr, 03/09/2021)

"Ο Κούμπιτσεκ είναι ένας δεξιοτέχνης του διαλόγου". (Suddeutsche Zeitung)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDAS FABELHAFTE JAHR DER ANARCHIE
ISBN139789605863678
ΕκδότηςΚΡΙΤΙΚΗ
ΣειράΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2021
Αριθμός σελίδων288
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΥΜΠΙΤΣΕΚ ΑΝΤΡΕ
Κωδικός Πολιτείας2410-0854
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ
SPIEGELMAN ART
€15.00 €6.75
(-55%)
Κερδίζετε €8.25
ΦΟΒΟΣ
ROBIN COREY
€29.68 €14.84
(-50%)
Κερδίζετε €14.84

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS