Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΠΑΓΙΔΑ // ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ

Η ΠΑΓΙΔΑ

+
-
RAABE MELANIE
Κωδ. Πολιτείας: 2150-0252
Τιμή Έκδοσης
€16.00
Τιμή Πολιτείας
€11.20
(-30%)
Κερδίζετε €4.80


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένα μυστήριο τυλίγει τη ζωή της 38χρονης επιτυχημένης συγγραφέως μυθιστορημάτων Λίντα Κόνραντς. Στην πραγματικότητα όμως τη στοιχειώνει ένα τραγικό γεγονός από το παρελθόν. Ήταν εκείνη που είχε βρει το αιματοκυλισμένο πτώμα της αδελφής της, της Άννας, προλαβαίνοντας να δει φευγαλέα το πρόσωπο του δολοφόνου. Τραυματισμένη βαθύτατα από το ανεξιχνίαστο έγκλημα, μένει κλεισμένη στο σπίτι της για έντεκα ολόκληρα χρόνια, όταν ξαφνικά αναγνωρίζει στην τηλεόραση το πρόσωπο του δολοφόνου: είναι ο διάσημος δημοσιογράφος Βίκτορ Λέντσεν. Αποφασίζει να παγιδεύσει τον δολοφόνο γράφοντας ένα θρίλερ με την ιστορία της αδελφής της και επιδιώκοντας να αποσπάσει την ομολογία του μέσω μιας συνέντευξης μαζί του... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Μια ιστορία πολυεπίπεδη που εμπεριέχει το βάσανο της ενοχής, την πολυπλοκότητας της αδελφικής σχέσης, την διαδικασία της γραφής, την αποκαλυπτική δυνατότητα της τέχνης, του πάθους την ασύλληπτη καταστροφή. Την αλήθεια που δεν είναι ούτε τόσο δεδομένη ούτε και τόσο αυτονόητη. Ωστόσο κάθε έγκλημα θα αναζητά και την τιμωρία του, ο Ντοστογιέφσκι το αναγνωρίζει κι ο Φρόυντ, επ' αυτού όλα τα είχε πει, αφουγκραστεί. Φινάλε δεν θα σας πούμε, γιατί γι' αυτό ειδικά το βιβλίο θα ήταν κι άδικο. Θα σας στερήσει μεγάλο μέρος και από την απόλαυση αλλά και από την διαδικασία κατανόησης, η αλήθεια είναι πάντοτε και αποτέλεσμα διαλεκτικής. (ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΚΑ, Έθνος, 4/7/2016)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDIE FALLE
ISBN139789605940119
ΕκδότηςΚΑΛΕΝΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2016
Αριθμός σελίδων408
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΛΑΓΟΥΔΑΚΟΥ ΓΙΩΤΑ
ΕπιμέλειαΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΑΑΜΠΕ ΜΕΛΑΝΙ
Κωδικός Πολιτείας2150-0252
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[16/03/2019] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ, ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ "ΚΟΙΛΙΑ" ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ.ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΘΡΙΛΕΡ, ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΟΥΔΗΣ Δ. ΧΡΙΣΤΟΣ
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60
ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ
KHADRA YASMINA
€18.70 €8.41
(-55%)
Κερδίζετε €10.29

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS