Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΑΡΤΙΔΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ

ΠΑΡΤΙΔΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ

+
-
MALVALDI MARCO
Κωδ. Πολιτείας: 2150-0275
Τιμή Έκδοσης
€12.00
Τιμή Πολιτείας
€8.40
(-30%)
Κερδίζετε €3.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το πρώτο βιβλίο της πολυμεταφρασμένης μπεστσέλερ σειράς ΜπαρΛούμε - Εγκλήματα στην Τοσκάνη.
Στο ΜπαρΛούμε, σε ένα μικρό παραλιακό θέρετρο κοντά στο Λιβόρνο, ανάμεσα σε ατελείωτα φλιτζάνια εσπρέσο και ιταλικές τράπουλες, τέσσερις ογδοντάχρονοι και ο Μάσιμο, ιδιοκτήτης του μπαρ, περνούν την ώρα τους κουβεντιάζοντας, μαλώνοντας και διατυπώνοντας θεωρίες για τον φόνο μιας νεαρής κοπέλας στην πόλη τους. Η έκλυτη ζωή του κοριτσιού οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία σχετίζεται με τον κόσμο των ναρκωτικών και της νύχτας. Οι τέσσερις παλιόφιλοι, που θυμίζουν σε πολλά τους πρωταγωνιστές της ταινίας "Οι εντιμότατοι φίλοι μου", λατρεύουν το κουτσομπολιό, τις φάρσες και τις φαρμακερές ατάκες. Με τη σκωπτική και αθυρόστομη γλώσσα τους, χαρακτηριστική της Τοσκάνης, ξεδιπλώνουν ένα ένα τα κομμάτια του εγκλήματος αναγκάζοντας τον Μάσιμο να αναλάβει τον ρόλο του ερασιτέχνη ντετέκτιβ. Μέσα από αυτές τις έρευνες και τη ζωντανή, πολύχρωμη πρόζα του Μαλβάλντι, ξεπροβάλλει η συναρπαστική εικόνα της ζωής μιας πόλης της Τοσκάνης, η οποία, με όλες τις επαρχιακές ιδιοτροπίες της, αντιστέκεται σθεναρά στην εισβολή του αλόγιστου μαζικού τουρισμού. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLA BRISCOLA IN CINQUE (BARLUME)
ISBN139789605940348
ΕκδότηςΚΑΛΕΝΤΗΣ
ΣειράΜΠΑΡΛΟΥΜΕ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων208
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΔΟΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΛΒΑΛΝΤΙ ΜΑΡΚΟ
Κωδικός Πολιτείας2150-0275
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[12/01/2018] Σίκαλη.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Απολαυστικό. Δεν το περίμενα. Βέβαια αν κάποιος ψάχνει για βιβλία με δράση, αγωνία και περίπλοκα εγκλήματα δεν θα το συνιστούσα. Σε όσους αρέσει ο Καμιλλέρι, να το διαβάσουν. Ο Μαλβάντι με πήρε από το χέρι και με έβαλε με μεγάλη ευκολία στον κόσμο του. Ένας μπάρμαν που άθελά του γίνεται ντεντέκτιβ, ένας ανεκδιήγητος αστυνόμος που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα και τέσσερα γερόντια που δεν αφήνουν τίποτε ασχολίαστο. Αστείο, ζωντανό, σκανταλιάρικο ένα βιλίο που θα ξεχωρίσει κατά την γνώμη μου. Έμαθα πως ο εκδοτικός οίκος έχει αναλάβει να εκδόσει όλη την σειρά με τις περιπέτειες των θαμώνων του BarLume, ενός μπαρ που διαθέτει έναν περίεργο μπάρμαν που αρνείται να σερβίρει καφέ όταν έχει ζέστες και θαμώνες που παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους, είναι ζωντανοί, κεφάτοι και αδυσώπητοι.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΡΩΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΜΑΡΤΗ
BARREAU NICOLAS
€14.40 €7.20
(-50%)
Κερδίζετε €7.20
ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
MARCUS AURELIUS
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS