Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ( ΠΑΤΑΚΗΣ )

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

+
-
SAINT-EXUPERY ANTOINE. DE
Κωδ. Πολιτείας: 3330-0009
Τιμή Έκδοσης
€6.60
Τιμή Πολιτείας
€4.62
(-30%)
Κερδίζετε €1.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ιστορία του «Μικρού Πρίγκιπα» είναι ένα μαγικό παραμύθι γραμμένο για μικρούς και μεγάλους. Είναι ένα παραμύθι διαχρονικό, αφού εδώ και πενήντα τέσσερα χρόνια αφήνει με τον ίδιο τρόπο άφωνους από συγκίνηση όσους το διαβάζουν. Ένα πιλότος που, κουρασμένος πια από τη σχέση του με τους ανθρώπους, ζει αποτραβηγμένος από αυτούς, σε μια από τις πτήσεις του αναγκάζεται να προσγειωθεί στην έρημο της Σαχάρας, γιατί το αεροπλάνο του παθαίνει βλάβη. Βρίσκεται στη μέση του πουθενά, με προμήθειες νερού ίσα ίσα για οκτώ μέρες. Εκεί συναντάει τον μικρό πρίγκιπα, ένα χρυσαφένιο παιδί, φερμένο από έναν άγνωστο πλανήτη, μεγάλο όσο ένα σπίτι. Ο μικρός πρίγκιπας ταξιδεύει εδώ και ένα χρόνο, επισκέπτεται καινούργιους πλανήτες, θέλει να δει και να μάθει. Είναι όμορφος κι ευαίσθητος, αμείλικτος και διάφανος, περίεργος κι απρόβλεπτος όπως μονάχα τα παιδιά μπορούν να είναι. [...] (Από την εισαγωγή της μεταφράστριας)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLE PETIT PRINCE
ISBN139789606000904
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων100
Διαστάσεις22x16
Προτεινόμενες ηλικίες9-12 ετών
ΜετάφρασηΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΜΕΛΙΝΑ
ΕπιμέλειαΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΜΕΛΙΝΑ
ΕικονογράφησηSAINT-EXUPERY ANTOINE, DE
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΕΝΤ-ΕΞΙΠΕΡΙ ΑΝΤΟΥΑΝ. ΝΤΕ
Κωδικός Πολιτείας3330-0009
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

[05/07/2022] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Διαχρονικό αριστούργημα, έργο με πολλούς συμβολισμούς και δυνατά νοήματα που μας μιλάει για τη δύναμη της αγάπης και της αφοσίωσης, για τη φιλία, για την ανάγκη να ανήκεις κάπου, για την ανιδιοτέλεια, για τη ματαιοδοξία, τη μοναξιά, αλλά και την απώλεια. Κάθε φορά που το διαβάζεις αντιλαμβάνεσαι και κάτι καινούργιο και συνειδητοποιείς για ακόμα μία φορά ότι δεν υπάρχει ούτε μία λέξη περιττή!
Έντονη η φιλοσοφική διάθεση, διδακτικός ο τόνος χωρίς, όμως, να ενοχλεί, και μεγάλη η αισθητική απόλαυση παρατηρώντας τις εικόνες (στο δικό μου βιβλίο, μάλιστα, ακολουθείται η πρωτότυπη εικονογράφηση του συγγραφέα)!
Η γλώσσα είναι απλή και η πλοκή παραπέμπει στον παράδοξο κόσμο των παραμυθιών με τα τοπικά και χρονικά άλματα που γίνονται, με τη χρήση συμβόλων, αλλά και με τα ομιλούντα ζώα και φυτά, ενώ μπλέκεται και με χαρακτηριστικά γεγονότα της ζωής του συγγραφέα.
Το βιβλίο συστήνεται για συνεχείς αναγνώσεις, αν, βέβαια, υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει διαβάσει τουλάχιστον δύο φορές στη ζωή του!
[29/08/2015] Lousi15.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα γλυκό παραμύθι για μεγάλους!! Το είχα διαβάσει σε μικρότερη ηλικία και κάποια από τα νοήματα του δεν τα κατανόησα πιστεύω όπως θα έπρεπε. Ο μικρός πρίγκιπας αντιπροσωπεύει για τον καθένα κάτι διαφορετικό έναν φίλο καρδιάς, τον αληθινό έρωτα που ίσως αναζητούν κάποιες ρομαντικές ψυχές, την αγάπη, την αισιοδοξία. Θα αποτελεί για πάντα ένα από τα πιο υπέροχα βιβλία που γράφτηκαν ποτέ.
[16/09/2014] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Διδακτικό με ένα τόσο απλό και όμορφο και συναισθηματικό τρόπο που σε καθηλώνει κάθε φορά που το διαβάζεις. Το να ξυπνούν συναισθήματα μετά από τόσες αναγνώσεις, αφηγήσεις, προβολές, είναι μοναδικό φαινόμενο.
[13/09/2014] nanuk.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικά όμορφα δομημένο βιβλίο που θα το διαβάσεις σε κάθε φάση της ζωής σου, ανακαλύποντας διαρκώς καινούργιες του πτυχές.
[15/01/2013] Godard.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Νομίζω πως ό,τι και να γράψω για αυτό το βιβλίο θα είναι πολύ λίγο. Κανένα δεν με γέμισε με τόσα συναισθήματα όσο αυτό. Ένα μικρό βιβλίο με μεγάλη "καρδία".

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΟΥΡΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΑΣ
EARLE PETER
€24.38 €12.19
(-50%)
Κερδίζετε €12.19
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ
WELLMER ALBRECHT
€21.20 €8.48
(-60%)
Κερδίζετε €12.72

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS