Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ ( ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ )

ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ

+
-
PEREZ-REVERTE ARTURO
Κωδ. Πολιτείας: 3330-1760
Τιμή Έκδοσης
€19.50
Τιμή Πολιτείας
€13.65
(-30%)
Κερδίζετε €5.85


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένας χάκερ σπάει τους κώδικες του Βατικανού και στέλνει επείγον μήνυμα κινδύνου στην Ισπανία, στη Σεβίλλη, όπου οι έμποροι απειλούν τον οίκο του Θεού και όπου μια μικρή εκκλησία του δέκατου έβδομου αιώνα, εγκαταλελειμμένη τόσο από την εκκλησιαστική αρχή όσο και από τους λαϊκούς, σκοτώνει για να υπερασπιστεί τον εαυτό της... Ο κομψός ιερέας-πράκτορας, ειδικός σε σκοτεινές υποθέσεις, Λορένθο Κουάρτ λαμβάνει τη διαταγή να εντοπίσει τον συγγραφέα του μηνύματος και να ξεδιαλύνει την υπόθεση της μικρής εκκλησίας της Παναγίας των Δακρύων. Η ερειπωμένη εκκλησία κρίνεται κατεδαφιστέα. Ο αρχιτέκτονας που γνωμοδότησε για την κατεδάφιση και ο κληρικός που, ως γραμματέας του αρχιεπισκόπου της περιοχής, πίεζε για να γίνει αποδεκτή η απόφαση χωρίς αντιδράσεις βρίσκονται και οι δυο νεκροί. (...)

(ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLA PIEL DEL TAMBOR
ISBN139789606009945
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων544
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΔΗΜΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕπιμέλειαΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΕΡΕΘ-ΡΕΒΕΡΤΕ ΑΡΤΟΥΡΟ
Κωδικός Πολιτείας3330-1760
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

yod92

Κριτικές για το προϊόν

[15/12/2020] chatzis10.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Πρόκειται για βιβλίο το οποίο μέχρι την μέση διαβάζεται εύκολα και δημιουργεί περιέργεια για το μυστήριο γύρω από τον μικρό ναό (Κυρία των Δακρύων) τον οποίο θέλουν να κατεδαφίσουν οι τοπικές αρχές. Ο ιερέας Λορένθο Κουάρτ παρουσιάζεται ως ειδικός πράκτορας του Βατικανού για εξιχνιάσεις φόνων κλπ υποθέσεων με πλουσια δράση (σαν άλλος Σέρλοκ Χόλμς). Υπάρχει μυστήριο και πλοκή γύρω απο τις σχέσεις των δύο γυναικών της σεβιλιάνικης αριστοκρατίας, της μικρής εκκλησίας και των δύο τραπεζιτών, καθώς και σε τι αποσκοπεί ο καθένας.

Απο τη μέση και μετά, ο Ρεβέρτε πλατειάζει ασύστολα σε άσχετα θέματα για την Σεβίλλη και τους ήρωες του έργου, ώστε σου προκαλεί την ροπή να το παρατήσεις. Θέλει τρομερή υπομονή να συνεχίσεις την ανάγνωση. Δεν υπάρχει καμιά τρομερή δράση, ούτε καταιγιστική εξέλιξη Στην αυλαία, η τελική τροπή (αναμενόμενη) και η αποκάλυψη του προσώπου του χάκερ δημιουργεί δημιουργεί αρνητική αποτίμηση για το βιβλίο.

Πρόκειται για ένα πολύ μέτριο βιβλίο και δεν συνίσταται σε όσους ψάχνουν για περιπέτειες γύρω από ιστορικά μνημεία. Βαρετή η ανάγνωση από τη μέση και μετά. Θα μπορούσε ο συγγραφέας να συνοψίσει ολη την ιστορία σε 350 σελίδες και όχι σε 544.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Το τέλος (σκληρόδετη έκδοση)
KERSHAW IAN
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ
TAYLOR LAINI
€18.61 €9.30
(-50%)
Κερδίζετε €9.31

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS