Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

+
-
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΡΟΖΑΛΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 5085-0074
Τιμή Έκδοσης
€8.00
Τιμή Πολιτείας
€6.00
(-25%)
Κερδίζετε €2.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Διάβασα και ξαναδιάβασα το "Ταξίδι στον Παράδεισο". Ενώ ξεκινά ως αφήγηση ενός ταξιδιού, από αυτά που πολλοί απόγονοι προσφύγων έκαναν, ή ονειρεύτηκαν να κάνουν, όσο προχωρά προς την ολοκλήρωσή του γίνεται ποίημα. Ακόμη και η μορφή του λόγου θυμίζει στίχο και το διάβασμά του σου φέρνει στο αφτί μια μελωδία τόσο γνώριμη, που ο απόηχός του υπάρχει και μετά το τέλος του βιβλίου.
Το ταξίδι της Ροζαλίας ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη... Ξεκινά μια αναζήτηση που στηρίζεται στο ένστικτο και στην εμπιστοσύνη του ανθρώπου σε ανθρώπους άγνωρους και τόπους σχεδόν μυστικιστικά οικείους. Πόσο μοιάζει το ταξίδι αυτό μ' εκείνο του πρώτου ταξιδευτή, του Οδυσσέα, που ποθεί το "Νόστιμον ήμαρ"... Είναι και για τη Ροζαλία του γυρισμού η μέρα που ζητά και το ξέρει.
Διαβάστε το βιβλίο, όχι μία, αλλά πολλές φορές και θα σας εκπλήξει. Μέσα σ' αυτό το προσωπικό ταξίδι γυρισμού μια νέας πόντιας θα βρείτε τον εαυτό σας. Θα ανακαλύψετε πτυχές του εαυτού σας κρυμμένες καλά. Στην αχρονική περιπλάνησή σας αφεθείτε στη μέθη που φέρνει η μυρωδιά του βρεγμένου χώματος. Μυρωδιά από χόρτο, λεπτοκάρυα και μούχλα σε αγιασμένες πέτρες. (Βίκυ Χατζηκυριάκου, φιλόλογος, ραδιοφωνική παραγωγός - από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606022500
ΕκδότηςΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2019
Αριθμός σελίδων16
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας5085-0074
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ
ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
€16.92 €5.92
(-65%)
Κερδίζετε €11.00
ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ
KHADRA YASMINA
€18.70 €8.41
(-55%)
Κερδίζετε €10.29

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS