Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ // ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΑ 1877 ΟΙ ΡΙΖΕ

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΑ 1877 ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ!

+
-
ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Σ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3160-0072
Τιμή Έκδοσης
€31.80
Τιμή Πολιτείας
€28.62
(-10%)
Κερδίζετε €3.18


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Με το παρόν βιβλίο, ένας τρελός... ιδεολόγος, ο Θοδωρής, θέλησε ως άξιος πρεσβευτής της (κιτρινόμαυρης) Ιδέας, με το γλαφυρό και ποιητικό λόγο, που ανέκαθεν τον διακρίνει, να προσθέσει ακόμη ένα «φλάμπουρο» στην «κιτρινόμαυρη» τροπαιοθήκη. Με το παρόν η αθλητική και «ενωσίτικη» βιβλιογραφία αναδεικνύεται σοφότερη.
Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ δεν είναι συνηθισμένη περίπτωση. Δεν αποτυπώνει τις δικές του αλήθειες ψυχρά. Βγάζει καημό. Βγάζει ψυχή. Ο Θοδωρής γράφει στίχους και τους απλώνει στο χαρτί με μαεστρία, που παραπέμπει στις «Βαλαωρίτειες» καταβολές του και ως εκ τούτου, συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τον εύλογο υποκειμενισμό του, οφείλει να του αποδώσει τα εύσημα. Για τη συγκρότηση. Για τη γλώσσα. Για τη γνώση. Για την εντιμότητα.
Η ευπαρουσίαστη έκδοση συνιστά ακόμη ένα «Ιερό Δισκοπότηρο» θείας κοινωνίας, ακόμη ένα «απολυτίκιο» για τα «Άγια των Αγίων» της ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα. Άλλωστε, τι κυρίως είναι η ΑΕΚ; Ιστορία. «Η ιστορία μας... Όταν παίζουμε θα λέμε την ιστορία μας», όπως είπε και ο «κινηματογραφικός» ιδρυτής της ΑΕΚ (Αντώνης Καφετζόπουλος) στην ταινία-έπος του Μάκη Αγγελόπουλου και του Τάσου Μπουλμέτη «1968». Τιμητικές οι αναφορές του συγγραφέα στη «Βασίλισσα» του σήμερα και την οποία η ταπεινότητά μας υπηρετεί από το 2014, από το πόστο του Διευθυντή Επικοινωνίας και ΜΜΕ. Τη δικαιούται την τιμή ο αναγεννητής της ο ΜΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. Όπως δικαιούται μνείας και ο Αλέξης Αλεξίου, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ο οποίος την κράτησε όρθια και σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, έπεισε τον Κωνσταντινουπολίτη, γεννημένο στη Λακωνία, παράγοντα να πάρει τα ηνία.
Είθε, να έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ η προσπάθεια του δημιουργού Θοδωρή Γεωργάκη, για την οποία τόσο κοπίασε... (Απόσπασμα από τον πρόλογο του Γιώργου Νικολάου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606047015
ΕκδότηςΟΣΤΡΙΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2021
Αριθμός σελίδων476
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας3160-0072
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΑΡΘΕΝΙΚΕΣ
PONS MAURICE
€12.32 €6.16
(-50%)
Κερδίζετε €6.16
Το φαινόμενο της προσκόλλησης
LOVENHEIM PETER
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS