Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ // ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ, ΔΥΟ ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤ

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ, ΔΥΟ ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

GIBBINS DAVID
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0399




Παρουσίαση

ΕΤΟΣ 1879: Περιπλανώμενος σε μια ζούγκλα της Ινδίας, ο Τζον Χάουαρντ, υπολοχαγός του Βρετανικού Βασιλικού Μηχανικού, εξαφανίζεται κάτω από συνθήκες που δεν γίνονται ποτέ γνωστές.
ΣΗΜΕΡΑ: Ο θαλάσσιος αρχαιολόγος Τζακ Χάουαρντ, σε μια κατάδυση έξω από τις ακτές της Αιγύπτου, ανακαλύπτει θαμμένο βαθιά στον πυθμένα της θάλασσας ένα εκπληκτικό εύρημα, που θα μπορούσε να αποτελεί το κλειδί για μια συγκλονιστική ανακάλυψη, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει ακόμη. Αυτό που ξέρει, πάντως, είναι ότι πρέπει να μάθει περισσότερα. Για να βρει τις απαντήσεις που αναζητά, αποφασίζει να διασχίσει ηπείρους. Αρχίζει, λοιπόν, ένα ταξίδι που τον οδηγεί από το Δρόμο του Μεταξιού σε ετοιμόρροπους αυτοκρατορικούς τάφους της Αρχαίας Κίνας και της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ως το εχθρικό έδαφος του Αφγανιστάν. Για τον Τζακ, δεν είναι μόνο ένα κυνήγι θησαυρού - συνδέεται αναπόσπαστα με την εξαφάνιση του προ-προπάππου του πριν από πολλές δεκαετίες. Ο Τζακ ρίχνεται στην αναζήτηση με ενθουσιασμό και θάρρος. Μόνο που ένας τρομερός εχθρός, με ρίζες που φτάνουν βαθιά στο παρελθόν, αποφασισμένος να προστατέψει ένα πανάρχαιο θαμμένο μυστικό, δεν αργεί να γίνει η φονική σκιά του... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE TIGER WARRIOR
ISBN139789606050053
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2016
Αριθμός σελίδων568
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΑΡΟΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΙΜΠΙΝΣ ΝΤΕΙΒΙΝΤ
Κωδικός Πολιτείας1200-0399
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

makislad, aposdrak, amnassikas, Efidoulou

Κριτικές για το προϊόν

[02/08/2015] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Πολύ κουραστικό βιβλίο!Νομίζω πως είναι ο πιο ταιριαστός χαρακτηρισμός.Αν και η κεντρική ιδέα του βιβίου είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, με το ζόρι κατάφερα να φτάσω στο τέλος.Η γλώσσα είναι δυσκολονόητη, εκεί που δεν υπάρχει λόγος να είναι.Γενικά σε κάποια σημεία πρέπει να προσπαθήσεις για να βγάλεις νόημα.Δεν το συνιστώ καθόλου το βιβλίο αυτό.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΙΟΤΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ
SCHNITZLER ARTHUR
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
ΣΑΒΟΡΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
€9.70 €3.88
(-60%)
Κερδίζετε €5.82

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS