Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

+
-
ARLIDGE J. MATTHEW
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0831
Τιμή Έκδοσης
€11.00
Τιμή Πολιτείας
€7.70
(-30%)
Κερδίζετε €3.30


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΕΛΕΝ ΓΚΡΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Σ' ΕΝΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΛΑΜΠ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ, ΝΙΩΘΕΙ ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
Κρύβοντας απ' όλους την προσωπική της σχέση με το θύμα -και τη διπλή ζωή της η οποία πρέπει πάση θυσία να παραμείνει κρυφή-, η Έλεν καταλαμβάνεται από μανία και δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο με την ομάδα της διερευνώντας και το παραμικρό στοιχείο αυτής της υπόθεσης.
Όμως ο δολοφόνος ξαναχτυπά και τότε το τίμημα της έρευνας αυτής γίνεται βαρύ πια όχι μόνο για την Έλεν αλλά και για τους ανώτερους αξιωματικούς της. Πνεύματα οξύνονται, φιλίες , διαλύονται και η Έλεν βρίσκεται αντιμέτωπη μ' ένα αδιανόητο δίλημμα: να ομολογήσει τα κρίματά της και να χάσει τον έλεγχο αυτής της υπόθεσης ή να κρατήσει καλά κρυμμένα τα πιο σκοτεινά της μυστικά και να διακινδυνεύσει να παγιδευτεί σ' έναν κυκεώνα ψεμάτων και απάτης; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

- "Τόσο ανατριχιαστικό που δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου" (THE TIMES)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLITTLE BOY BLUE
ISBN139789606058813
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2019
Αριθμός σελίδων392
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΑΠΑ ΣΟΦΙΑ
ΕπιμέλειαΚΑΤΣΑΙΤΗ ΕΛΕΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΑΡΛΙΤΖ ΤΖ. ΜΑΘΙΟΥ
Κωδικός Πολιτείας1200-0831
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Epitimos

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

mihosal, toflakos, nikig, TasosK2

Κριτικές για το προϊόν

[03/05/2017] mihosal.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Η επιθεωρήτρια Έλεν Γκρεις αυτή τη φορά εμπλέκεται σε μια ιστορία που απειλεί να ξεσκεπάσει όλη της την προσωπική ζωή. Μέσα της δημιουργείται ένα τεράστιο δίλημμα, και μεγάλα ερωτήματα.. Να αποκαλύψει την προσωπική της ζωή για να φτάσει στην λύση του αινιγματος με κάθε κόστος, ή να προστατέψει τον εαυτό της με κίνδυνο να χάσει την υπόθεση και να κινδυνέψει να καταστραφεί η φήμη της και η ίδια της η ζωή; Είναι ικανά τα φαντάσματα και οι πληγές του παρελθόντος να της καταστρέψουν τη ζωή;
Θα καταφέρει η δυστυχία, η απόρριψη, ο πόνος και το μίσος να διαλύσουν τους οικογενειακούς δεσμούς και να καταστρέψουν δύο ζωές ή θα υπερνικήσει ο θεσμός της οικογένειας; Ένα μυθιστόρημα γεμάτο ένταση και αγωνία όπως μας έχει συνηθίσει και απο τα προηγούμενα βιβλία της σειράς ο M.J.Arlidge, με την επιθεωρήτρια να αγωνιά για την αποκάλυψη των κρυφών πτυχών της ζωής της, και την κατάληξη της υπόθεσης.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Τσάι του τριφυλλιού
CARSON CIARAN
€15.90 €6.36
(-60%)
Κερδίζετε €9.54
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS