Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ

ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ (TRADE EDITION)

ARLIDGE J. MATTHEW
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0912




Παρουσίαση

Η φυλακή δεν ταιριάζει στην Έλεν Γκρέις. Προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν και από τον ίδιο της τον εαυτό· από οποιονδήποτε προσπάθησε ποτέ να την πλησιάσει. Όλη τη ζωή της, η μυστικοπαθής επιθεωρήτρια κρύβεται πίσω από το αστυνομικό σήμα, πίσω από τη φήμη της.
Μέχρι τη στιγμή που βρίσκεται κρατούμενη μαζί με γυναίκες δολοφόνους που είχε συλλάβει...
Στη φυλακή του Χολογουέι τα βράδια είναι ατελείωτα και ο κίνδυνος ελλοχεύει στους σκοτεινούς διαδρόμους. Οι άλλες κρατούμενες τη μισούν και οι δεσμοφύλακες την ταπεινώνουν. Η Έλεν πρέπει να αντιμετωπίσει ολομόναχη τον εφιάλτη που ζει, να διώξει τα τρωκτικά της νύχτας. Άγριοι ψίθυροι καταδιώκουν τον νου της. Δεν έχει πού να τρέξει... Πού να κρυφτεί... Ώσπου το ακρωτηριασμένο πτώμα της Λία Σμιθ, κατάχλωμο και κέρινο, κείτεται μέσα στο κλειδωμένο κελί. Το σώμα της άκαμπτο, χωρίς σταγόνα αίμα. Φαίνεται ήρεμη και γαλήνια, μ' ένα πλατύ χαμόγελο ραμμένο με γαλάζιο νήμα· το ίδιο νήμα που έχουν ράψει και τα σφιγμένα βλέφαρα πάνω στο κακοποιημένο πρόσωπό της.
Η Έλεν φοβάται ότι το τέλος της πλησιάζει. Ένας παρανοϊκός δολοφόνος παγώνει το αίμα των φυλακισμένων. Πρέπει να τον βρει προτού γίνει η ίδια το επόμενο θύμα... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Με μια ενορχήστρωση της έντασης που ρέει πάντοτε αβίαστα και με κινηματογραφικό ρυθμό, η γραφή του Arlidge κρατά τον αναγνώστη καθηλωμένο - όπως ακριβώς και η αποφασισμένη, ασυμβίβαστη ηρωίδα του.» (CrimeTime)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςHIDE AND SEEK
ISBN139789606059803
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων456
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΑΠΑ ΣΟΦΙΑ
ΕπιμέλειαΚΑΤΣΑΙΤΗ ΕΛΕΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΑΡΛΙΤΖ ΤΖ. ΜΑΘΙΟΥ
Κωδικός Πολιτείας1200-0912
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

mihosal, toflakos, nikig, TasosK2

Κριτικές για το προϊόν

[21/08/2018] mihosal.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το καλύτερο από τα βιβλία της σειράς με ηρωίδα την Ελεν Γκρέις.. Συναρπαστικό από την αρχή έως το τέλος του.. Η αδρεναλίνη και η αγωνία που σου δημιουργεί το συγκεκριμένο βιβλίο της σειράς, παραμένει αμείωτη, από την πρώτη έως και την τελευταία σελίδα...  Ένα βιβλίο διαφορετικό από τα άλλα με την Ελεν Γκρέις να βρίσκεται η ίδια πίσω από τα σίδερα της φυλακής που έκλεισε πολλές εγκληματιες, προσπαθώντας να επιβιώσει και παράλληλα να βρει λύση στα εγκλήματα που συμβαίνουν μέσα στη φυλακή, και την φίλη της την Τσάρλι να προσπαθεί να βρει αποδείξεις για την αθωότητα της Ελεν και να τη σώσει από την κόλαση στην οποία είχε μπλέξει...
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣ
BERNET JORDI
€7.51 €3.00
(-60%)
Κερδίζετε €4.51
Το μικρό βιβλίο των μυστικών
GIBRAN KAHLIL
€11.10 €5.55
(-50%)
Κερδίζετε €5.55

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS