Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ // ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΦΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 18 ΚΛ

Η ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΦΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 18 ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΡΓΑ

+
-
ZIMMER ROBERT
Κωδ. Πολιτείας: 1200-1094
Τιμή Έκδοσης
€15.50
Τιμή Πολιτείας
€10.85
(-30%)
Κερδίζετε €4.65


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το πρώτο βιβλίο Η Πύλη των Φιλοσόφων του Robert Zimmer αγαπήθηκε από το αναγνωστικό κοινό παγκοσμίως, προσφέροντας ένα απολαυστικό ταξίδι στον κόσμο της φιλοσοφίας.
Με το δεύτερο αυτό βιβλίο του, ανοίγει τις πύλες σε ακόμα 18 θεμελιώδη έργα της ιστορίας της φιλοσοφίας, από το Μετά τα Φυσικά του Αριστοτέλη, την Έρευνα για την Ανθρώπινη Νόηση του Χιουμ και Το Πνεύμα των Νόμων του Μοντεσκιέ μέχρι τη Διαλεκτική του Διαφωτισμού του Χορκχάιμερ και του Αντόρνο.
Περιγράφει το πλαίσιο μέσα στο οποίο γράφτηκε το μείζον έργο των κλασικών φιλοσόφων, παρουσιάζει τον πυρήνα κάθε κειμένου και δίνει σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή και τη σκέψη του συγγραφέα.
Ένα βιβλίο που, λόγω της γραφής του και της προσέγγισης του εκάστοτε φιλοσόφου, διαβάζεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, χωρίς να απαιτεί από τον αναγνώστη καμία προηγούμενη σχετική γνώση ή εξειδίκευση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDAS NEUE PHILOSOPHENPORTAL
ISBN139789606054396
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2019
Αριθμός σελίδων360
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΛΑΓΟΥΔΑΚΟΥ ΓΙΩΤΑ
ΕπιμέλειαΠΛΑΚΟΝΟΥΡΗ ΑΛΕΚΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΣΙΜΕΡ ΡΟΜΠΕΡΤ
Κωδικός Πολιτείας1200-1094
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

leukokrino

Κριτικές για το προϊόν

[09/10/2021] gdgeorgiadis007.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Φοβερό βιβλίο. Σου ξυπνά το ενδιαφέρον να ασχοληθείς παραπάνω με τη Φιλοσοφία. Πολύ κατανοητό,ωστόσο δεν θα έλεγα εκλαικευτικό.
[04/08/2019] The Big Brother.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ο Robert Zimmer επιχειρεί σε αυτό το βιβλίο μια συνέχεια στο ταξίδι της φιλοσοφίας μέσα από την απλουστευτική αναφορά σε άλλους φιλοσόφους και άλλα έργα αναφοράς. Η μεθοδολογία και το στυλ είναι το ίδιο με το πρώτο του βιβλίο (Η πύλη των φιλοσόφων).Ο συγγραφέας και εδώ κάνει μια ιστορία της φιλοσοφίας, μέσα από τα έργα-σταθμούς κορυφαίων φιλοσόφων της δυτικής σκέψης. Η μόνη βιβλιογραφία που παραθέτει αφορά το κάθε σπουδαίο έργο του φιλοσόφου στον οποίο αναφέρεται κάθε φορά. Παρά ταύτα, παρατηρούμε μια συνέχεια στη συγγραφή, αναφέρονται οι επιρροές, η εκάστοτε εποχή, οι γνωριμίες που διαμόρφωσαν την κάθε φιλοσοφική σκέψη. Το βιβλίο είναι εκλαϊκευτικό, παρουσιάζει με απλό τρόπο ακόμα και τις πιο στρυφνές φιλοσοφίες. Το συνιστώ σε αρχάριους βασικά.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΜΑΣ ΜΠΕΡΝΧΑΡΝΤ
BERNHARD THOMAS
€18.59 €7.44
(-60%)
Κερδίζετε €11.15
Το μαχαίρι που δεν άφηνε το χέρι
NESS PATRICK
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS