Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΨΙΘΥΡΩΝ

Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΨΙΘΥΡΩΝ

GREGORY PHILIPPA
Κωδ. Πολιτείας: 1200-1022




Παρουσίαση

1539. Ο βασιλιάς Ερρίκος Η' ετοιμάζεται να παντρευτεί για τέταρτη φορά. Επιλέγει την Άννα της Κλεβ, μια Γερμανίδα πριγκίπισσα που θα γίνει πιόνι στα χέρια του στην προσπάθειά του να δημιουργήσει μια προτεσταντική συμμαχία ενάντια στη Ρώμη. Ο Ερρίκος είναι ψυχρός απέναντι στη βασίλισσα, δεν τη θέλει και, αψηφώντας συμβούλους και ευγενείς, αρχίζει να φλερτάρει τη νεαρή Αικατερίνη Χάουαρντ. Η νέα βασίλισσα διαισθάνεται τον κλοιό να σφίγγει επικίνδυνα γύρω της.
Η Τζέην Μπολέυν, πάλι, που επιστρέφει στον κλειστό πυρήνα της Αυλής χάρη στον θείο της, τον ισχυρό δούκα του Νόρφολκ, έρχεται αντιμέτωπη με τη βαριά κληρονομιά των Μπολέυν: δόλος και θάνατος. Τίποτα πλέον δεν είναι σίγουρο σε ένα βασίλειο που κυβερνάται από έναν ολοένα και πιο τυραννικό βασιλιά.
Η συγκλονιστική ιστορία τριών γυναικών που προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους στην πιο ασταθή Αυλή της Ευρώπης, σε μία περίοδο θρησκευτικής αναταραχής και πολιτικής αβεβαιότητας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606054891
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2018
Αριθμός σελίδων664
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΒΟΥΛΑ
ΕπιμέλειαΜΠΑΝΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΡΕΓΚΟΡΙ ΦΙΛΙΠΑ
Κωδικός Πολιτείας1200-1022
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[28/07/2019] clea.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Η συγγραφέας μπλέκει αριστοτεχνικά την ιστορία με τη μυθιστορία και μέσα από τις εναλλασσόμενες αφηγήσεις των τριών γυναικών αναδεικνύεται μια σκοτεινή εποχή θρησκευτικής αναταραχής και εύθραυστων αλλά και εύπλαστων πολιτικών ισορροπιών,όπου η θεϊκή και βασιλική βούληση τείνουν να είναι ταυτόσημες. Ξεχωριστή αρετή του μυθιστορήματος είναι η πυκνή και στιβαρή δόμηση των χαρακτήρων των τριών γυναικών με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται απόλυτα πραγματικές στα μάτια του αναγνώστη.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΑΖΟΛΙΝΙ
CECCATTY RENE. DE
€9.75 €3.90
(-60%)
Κερδίζετε €5.85
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
ΚΑΡΖΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
€23.32 €11.66
(-50%)
Κερδίζετε €11.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS