Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΣΑΝΙΔΙ // ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ;

ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΣΑΝΙΔΙ

ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ;

ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0975




Παρουσίαση

Στην Αθήνα του '40, ένας έρωτας γεννιέται στο σανίδι, όταν η Δωδέκατη Νύχτα ενώνει τον Νικόλα και τη Λυδία στη σκηνή και τη ζωή. Ένας έρωτας που θα κρατήσει δεκαετίες, κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και με πτυχές που μένουν κρυφές, μέχρι τη μέρα που ο Νικόλας αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μάρω τα κρυμμένα μυστικά.
Μια ζωή σαν θέατρο, γεμάτη ένταση, πάθος και δημιουργία, συνδέει τους δύο πρωταγωνιστές μέχρι την τελική αυλαία. Μια ζωή όπου "Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή. Κι όλοι οι άντρες κι οι γυναίκες είν' απλώς ηθοποιοί". Μια ζωή γεμάτη μυρωδιά από σανίδι.
Μια ιστορία εμπνευσμένη από τους αξέχαστους έρωτες του θεάτρου και της μεγάλης οθόνης. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Καθηλωτικό και άκρως ατμοσφαιρικό, το Μυρωδιά από Σανίδι του Κώστα Κρομμύδα τον καθιερώνει πλέον ως έναν από τους πιο δυναμικούς συγγραφείς της γενιάς του. Ο ίδιος καταφέρνει με μοναδικό τρόπο να πλημμυρίσει τον αναγνώστη με εικόνες και συναισθήματα, δημιουργώντας ένα τρυφερό και συναρπαστικό αφήγημα, όπου η ιστορική προσέγγιση μπλέκεται αρμονικά με τη μυθοπλασία". (Δημήτρης Κοτταρίδης, δημοσιογράφος)
"Διαβάζοντας το βιβλίο, ένιωσα, αγάπησα, θυμήθηκα. Έρωτες, ασφάλειες, όνειρα. Το φως ανατρέπει το σκοτάδι. Αντανάκλαση ζωής. Θέα, θέαση, Θεός.
Στιγμές με διάρκεια αιώνων. Εικόνες ζωής και χαράς. Εδώ γράφουν ιστορία. Αυτό το ταξίδι με συμπλήρωσε". (Γιάννης Ζουγανέλης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606055416
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2018
Αριθμός σελίδων440
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΗ
Κωδικός Πολιτείας1200-0975
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

entafou, chrysa60, Anna Blavaki , martio83, VS.mlmd

Κριτικές για το προϊόν

[04/12/2019] Eleni.Mita.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το πιο υπέροχο βιβλίο που έχω διαβάσει!!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα από αυτόν το συγγραφέα και το διάλεξα τυχαία ανάμεσα σε τόσα που υπήρχαν στο βιβλιοπωλείο. Πραγματικά δεν μετάνιωσα ούτε για μια στιγμή!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΥΑΙΝΣΜΠΕΡΓΚ, ΟΧΑΙΟ
ANDERSON SHERWOOD
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42
ΜΙΑ ΑΝΙΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
CHEKHOV ANTON
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS