Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΑΣΘΕΝΗΣ

Η σιωπηλή ασθενής

+
-
MICHAELIDES ALEX
Κωδ. Πολιτείας: 1200-1133
Τιμή Έκδοσης
€17.70
Τιμή Πολιτείας
€12.39
(-30%)
Κερδίζετε €5.31


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ζωή της Αλίσια Μπέρενσον είναι φαινομενικά τέλεια. Διάσημη ζωγράφος η ίδια, περιζήτητος φωτογράφος μόδας ο άντρας της, ζουν σ' ένα μεγάλο σπίτι με θέα στο πάρκο, σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές του Λονδίνου.
Όταν ένα βράδυ ο σύζυγός της γυρίζει αργά από μια φωτογράφιση, η Αλίσια τον πυροβολεί πέντε φορές στο κεφάλι και βυθίζεται στη σιωπή.
Η άρνησή της να μιλήσει και να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση θα μετατρέψει μια οικογενειακή τραγωδία σε κάτι πολύ μεγαλύτερο, σ' ένα μυστήριο το οποίο μονοπωλεί τη φαντασία του κοινού και κάνει την Αλίσια διαβόητη. Η τιμή των έργων της απογειώνεται κι εκείνη, η «σιωπηλή ασθενής», μεταφέρεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο Γκρόουβ, μια ψυχιατρική μονάδα υψηλής ασφαλείας στο βόρειο Λονδίνο.
Ο Θίο Φέιμπερ είναι ένας ιατροδικαστικός ψυχοθεραπευτής που περίμενε πολύ καιρό την ευκαιρία να δουλέψει με την Αλίσια. Είναι πεπεισμένος ότι εκείνος θα πετύχει εκεί που οι άλλοι απέτυχαν. H αποφασιστικότητά του να την κάνει να μιλήσει και να ξετυλίξει το μυστήριο της δολοφονίας του άντρα της τον παρασύρει σ' ένα δύσβατο μονοπάτι που οδηγεί στα βαθύτερα αίτια της σιωπής της...
Κι αν του μιλήσει, θα θέλει να ακούσει την αλήθεια;

«Τον αγαπώ τόσο ολοκληρωτικά και απόλυτα, που μερικές φορές αυτή η αγάπη απειλεί να με καταβάλει.
Σκέφτομαι συχνά... Όχι. Δεν θα γράψω γι' αυτό» (Από το ημερολόγιο της Αλίσια)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE SILENT PATIENT
ISBN139789606057564
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2019
Αριθμός σελίδων416
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ-ΛΑΙΝΑ ΚΛΑΙΡΗ
ΕπιμέλειαΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞ
Κωδικός Πολιτείας1200-1133
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Kleopatra.mav, maria1977, mariakaplaneri

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

maria1977, pant.spanos

Κριτικές για το προϊόν

[10/12/2022] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Εξαιρετικό ψυχολογικό θρίλερ με μεγάλο αριθμό υπόπτων, προδοσίες, παιδικά ανεπούλωτα τραύματα, ζήλεια εμμονές, συνεχείς ανατροπές και ένα τέλος που σε αφήνει κυριολεκτικά άφωνο. Ο συγγραφέας εμπλέκει με αριστοτεχνικό τρόπο την ψυχολογία, το αστυνομικό μυστήριο και την ελληνική μυθολογία εμπνεόμενος από τον ευριπίδειο μύθο της Άλκηστης, ενώ "δένει" με έξυπνο τρόπο τα κομμάτια της ιστορίας του.
Τα πισωγυρίσματα στον χρόνο γίνονται με τρόπο που δεν κουράζουν, η γραφή είναι απλή και στρωτή χωρίς περιττά καλολογικά στοιχεία και ανούσιους διαλόγους, η δομή άρτια και οι χαρακτήρες πειστικοί, αν και τους περισσότερους δεν τους συμπαθείς εύκολα!
Εκεί που νομίζεις ότι έχεις βρει τη λύση, ξαφνικά όλα ανατρέπονται, ενώ συνειδητοποιείς ότι η γραμμή που χωρίζει την ενοχή από την αθωότητα και τη φωτεινή από τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας, είναι πολύ λεπτή.
Το διάβασα σε δύο μέρες και το προτείνω σε όλους!
[11/03/2022] Pinta.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Με αρκετά μέτρια γραφή και ανακρίβειες που προφανώς βοηθούν την πλοκή αλλά απογοητεύουν τον αναγνώστη, λυπάμαι, δεν κατάφερε να με κάνει να ενδιαφερθώ, παρόλο που κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για το αντίθετο. Την άλλη φορά, ίσως...
[01/12/2021] Αγγελική Βέντη.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα βιβλίο με καλή πλοκή που διαβάζεται απνευστι. Είχε απρόβλεπτο τέλος. Παίζει με το μυαλό σου σε τέτοιο βαθμό που δεν είσαι σίγουρος για τίποτα, σκέφτεσαι ότι όλα είναι πιθανά.
[14/08/2019] gtvbiris.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Βιβλίο που διαβάζετε με μία ανάσα. Δεν το κλείνεις αν δεν το τελειώσεις. Καλογραμμένο κι ευκολοδιάβαστο. Ενδιαφέρουσα υπόθεση. Η γραφή του Άλεξ Μιχαηλίδη ρέει. Οι εικόνες ξεπηδούσαν από τις σελίδες καθώς διάβαζα κι ένοιωθα να παρακολουθώ μία καλή ταινία μυστηρίου. Περιμένω το επόμενο βιβλίο του. __Ελένη Ιωάννου
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
SCHWEBLIN SAMANTA
€8.70 €4.35
(-50%)
Κερδίζετε €4.35
ΙΕΡΟΙ ΛΟΓΟΙ
ΑΙΛΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS