Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ

+
-
CONNELLY MICHAEL
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0953
Τιμή Έκδοσης
€11.00
Τιμή Πολιτείας
€7.70
(-30%)
Κερδίζετε €3.30


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αν υπάρχουν κληρονόμοι ίσως κινδυνέψουν ζωές. Αυτά τα λόγια αντηχούν στο μυαλό του Χάρι Μπος την ώρα που βγάζει ένα σημειωματάριο από την εσωτερική τσέπη του σακακιού του.
Ο εκκεντρικός μεγιστάνας από τη Νότια Καλιφόρνια, καθισμένος στο γραφείο του, αποκαλύπτει ότι πριν από πολλά χρόνια είχε ερωτευτεί μια ανήλικη Μεξικανή. Όταν έμεινε έγκυος, εξαφανίστηκε για πάντα. Σε όλη τη ζωή του αναρωτιόταν αν είχε φέρει στον κόσμο το παιδί τους... Ο Μπος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευτεί και ο μοναδικός που μπορεί να παίξει επικίνδυνα...
Ο σκληροτράχηλος ντετέκτιβ αρχίζει την έρευνα. Μια αυτοκτονία και η πτώση ενός ελικοπτέρου με πέντε επιβάτες στον πόλεμο του Βιετνάμ ξετυλίγουν το νήμα αυτής της παράξενης ιστορίας.
Την ίδια στιγμή, τέσσερις βιασμοί με θύματα γυναίκες σε γόνιμες μέρες είναι μια υπόθεση που δεν μπορεί να αφήσει στα χέρια της τοπικής αστυνομίας.
Μετά από τριάντα χρόνια υπηρεσίας, ο Χάρι Μπος ξέρει ότι οι άνθρωποι είναι ικανοί να κάνουν φόνο για οποιονδήποτε λόγο ή και για κανένα λόγο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Μεταφρασμένος σε 40 γλώσσες, με 60 εκατομμύρια πωλήσεις και με κάθε σημαντικό βραβείο αστυνομικής λογοτεχνίας στη συλλογή του, ο Michael Connelly είναι ένας από τους σημαντικότερους και πιο εθιστικούς συγγραφείς στον κόσμο. Αρκεί να διαβάσετε μερικές σελίδες για να νιώσετε την αδρεναλίνη να χτυπάει στις φλέβες σας
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE WRONG SIDE OF GOODBYE
ISBN139789606058837
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2019
Αριθμός σελίδων544
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΡΑΙΚΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΡΟΖΑ
ΕπιμέλειαΣΕΒΑΣΤΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΝΕΛΙ ΜΑΙΚΛ
Κωδικός Πολιτείας1200-0953
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73

Κριτικές για το προϊόν

[13/04/2018] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΜΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΥ. ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
DICK K. PHILIP
€14.20 €7.10
(-50%)
Κερδίζετε €7.10
ΒΕΡΝΟΝ ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΞ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)
DESPENTES VIRGINIE
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS