Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ / ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ / ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

+
-
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1000-0966
Τιμή Έκδοσης
€14.00
Τιμή Πολιτείας
€11.20
(-20%)
Κερδίζετε €2.80


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Θεός μοίρασε σε όλο τον κόσμο από την χάρη Του, είναι τα ίχνη και τα σημάδια της ύπαρξής Του. Μέσα από τα σημεία αυτά που αποτελούν την ιερή "μνήμη" της Εκκλησίας τον ανακαλύπτουμε. Ιερά Παράδοση λέγεται όλη αυτή η "μνήμη" του Θεού. Τμήμα της είναι η Αγία Γραφή, τα βιβλία της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης. Πρόκειται για βιβλία που γράφθηκαν με τον φωτισμό του αγίου Πνεύματος. Είναι κείμενα που καταγράφουν όλο το σχέδιο της δημιουργίας, της πτώσης και της αναδημιουργίας του κόσμου και φθάνουν ως προς το περιεχόμενό τους μέχρι και την συντέλεια του παρόντος κόσμου. Είναι βιβλία που τα υψηλά νοήματά τους σεβάστηκαν οι αιώνες, αφού μέχρι και σήμερα αποτελούν κείμενα που αποπνέουν και μοσχοβολούν την Θεία χάρη. Αλλάζουν, ομορφαίνουν, νοηματοδοτούν τις ζωές των ανθρώπων.
Στα 49 βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης, στα οποία αναφερόμαστε στην παρούσα έκδοση, καταγράφεται ποιος δημιούργησε τον κόσμο και φυσικά περιγράφεται η κορωνίδα του κόσμου αυτού, ο άνθρωπος.
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζουμε με απλότητα το ξεδίπλωμα της Ιεράς Ιστορίας εστιάζοντας σε κάθε βιβλίο ξεχωριστά αλλά παράλληλα σαν μέρη της ίδιας αυτής Ιστορίας.
Στο βιβλίο αναφέρονται με τρόπο συνοπτικό και σε γλώσσα απλή όσα γνωρίζουμε για τα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης ως "προβλήματα" στην σύγχρονη έρευνα όπως επίσης γίνεται αναφορά στο περιεχόμενο και στα θεολογικά στοιχεία των βιβλίων αυτών.
Ο αναγνώστης ενώ λαμβάνει μια σφαιρική άποψη για το βιβλίο, γνωρίζει και τι διαφορετικό μας δίνει το κάθε βιβλίο. Τι προσθέτει σε όσα ήδη γνωρίζουμε για το Θεό και τη σχέση μας μαζί Του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606120893
ΕκδότηςΓΡΗΓΟΡΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων174
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας1000-0966
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΛΕΥΚΟΣ ΤΙΓΡΗΣ
ADIGA ARAVIND
€12.90 €5.81
(-55%)
Κερδίζετε €7.09
3.000 ΕΥΡΩ
MELLE THOMAS
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS