Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
7 ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ // ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΑΙ

7 ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ

ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

+
-
ΓΟΥΡΓΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0460-1298
Τιμή Έκδοσης
€12.00
Τιμή Πολιτείας
€8.40
(-30%)
Κερδίζετε €3.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Κάθε φορά που υπάρχει μία κρίση, δίνεται σ' όλους μας η ευκαιρία να βοηθήσουμε τους άλλους αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα χαρίσματα και ταλέντα μας. Μπορεί να είναι από ένα απλό χαμόγελο ή μια καλή κουβέντα, από την προθυμία μας να βοηθήσουμε εμπράκτως όσους έχουν ανάγκη μέχρι την αυτοθυσία όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή -στρατιώτες, πυροσβέστες, αστυνομικοί ή ιατρικό προσωπικό. Πολύτιμη βοήθεια όμως προσφέρουν κι όλοι αυτοί που κάνουν τα πάντα για να συνεχίσει η ζωή σε μια κανονικότητα -έστω και διαφορετική- βάζοντας τα πράγματα στα ράφια των σούπερ μάρκετ, κάνοντας κατ' οίκον παραδόσεις εξυπηρετώντας τις όποιες ανάγκες του καθενός ώστε η ζωή να συνεχίζεται.
Στο παρελθόν είχαμε και οι δυο μας βρεθεί σε καταστάσεις που απαιτούσαν αφοσιωμένα χέρια για να βοηθήσουν, πρόθυμα αφτιά για να ακούσουν, ακόμα και μια στιβαρή αγκαλιά για να παρηγορήσουν. Έχουμε βιώσει και οι δυο μας προσωπικές απώλειες και κατανοούμε τα συναισθήματα που πηγάζουν από αναταραχές και τραγωδίες. Έχουμε αμφότεροι παλέψει με τους δικούς μας δαίμονες κι έχουμε βοηθήσει άλλους να ξεπεράσουν διάφορες δυσκολίες στη ζωή τους. Έχουμε υπάρξει αθλητές κι έχουμε δουλέψει με αθλητές προκειμένου να τους βοηθήσουμε να καταφέρουν τα μέγιστα. Κι οι δυο μαζί έχουμε πάνω από εξήντα χρόνια έμπρακτης εμπειρίας εκπαιδεύοντας και καθοδηγώντας, δουλεύοντας είτε με ομάδες είτε με μεμονωμένα άτομα, προκειμένου αφενός να τους βοηθήσουμε να πετύχουν τους στόχους τους αφετέρου να συνεισφέρουμε στο να γίνουν τα πράγματα καλύτερα.
Τον Απρίλιο του 2020 και με την πανδημία του Covid-19 να βρίσκεται στα ύψη στις Η ΠΑ, νιώσαμε την επιτακτική ανάγκη να μοιραστούμε τις σκέψεις και τις εμπειρίες μας με την ελπίδα πως κάποιοι θα μπορούσαν να επωφεληθούν καθώς αυτό θα τους βοηθούσε να διαχειριστούν την παρούσα αλλά και μελλοντικές κρίσεις. Βιώνουμε κι εμείς τους ρόλους που πολλοί άλλοι έχουν ως γονείς, σύζυγοι, αδέλφια, επικεφαλής, επιχειρηματίες, γείτονες. Κατανοούμε πως υπάρχουν πάρα πολλά συναισθήματα κι ερωτηματικά που ταλανίζουν το μυαλό όλων μας σ' αυτούς τους ταραγμένους καιρούς. Υπάρχουν τόσες πηγές πληροφοριών -άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο χρήσιμες. Ελπίζουμε με αυτό το βιβλίο να σας προσφέρουμε πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε αυτούς τους καιρούς που ζούμε κι όχι μόνο να επιβιώσετε αλλά και να ευημερήσετε. Ελπίζουμε πως στις ιστορίες και στις λέξεις αυτού του βιβλίου θα βρείτε, γνώση, συμπόνια ακόμα και χαμόγελα. Ελπίζουμε να συνειδητοποιήσετε πως δεν είστε μόνοι και πως είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. (Απόσπασμα από την εισαγωγή της έκδοσης)

«Αυτό είναι το βιβλίο που όλοι ψάχνουν στη ζωή τους! Σε βοηθά να κατανοήσεις τον εαυτό σου και να αναλάβεις δράση.» (Τζιλ Σάιβλη, συγγραφέας του βιβλίου "Η Ζωή Συμβαίνει, Απόλαυσε το Ταξίδι")
«Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο αποτελεσματικές και εύκολα εφαρμοζόμενες στρατηγικές για να αντιμετωπίσεις τους δύσκολους καιρούς». (Αγνή Τζάκμαν, ιδρύτρια της One Life Strategies)
«Οι συγγραφείς μάς έκαναν μεγάλο δώρο με το βιβλίο τους. Κάθε κεφάλαιο είναι γεμάτο πρακτικές για να διαμορφώσουμε την προοπτική μας και προσφέρει σοφία στους χαώδεις καιρούς.» (Λίντη Ρόσενσεν, ιδιοκτήτρια ALR Speakers)
«Βασισμένο στη Θετική Ψυχολογία, το βιβλίο είναι σαν να έχεις έναν ψυχολόγο και έναν κόουτς να σε καθοδηγούν να δεις την παρούσα κατάσταση πιο καθαρά και, εντέλει, να διαχειριστείς και να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες πιο αποτελεσματικά.» (Τοντ Τσίρτσες, συγγραφέας και Διευθύνων Σύμβουλος της Big Blue Gumball)

Περιεχόμενα

Εισαγωγή
Κλειδί #1 Αυτοφροντίδα
Κλειδί #2 Επίγνωση
Κλειδί #3 Ευελιξία
Κλειδί #4 Προετοιμασία
Κλειδί #5 Πρωτοβουλία
Κλειδί #6 Θετική Στάση
Κλειδί #7 Καλοσύνη
Συμπέρασμα
Σημειώσεις
Λεπτομέρειες
ISBN139789606153907
ΕκδότηςΑΡΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2021
Αριθμός σελίδων154
Διαστάσεις21x13
Κωδικός Πολιτείας0460-1298
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΥΒΕΛΕΣ
CERVANTES SAAVEDRA MIGUEL. DE
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
Ο νόμος των δρόμων
CONNELLY MICHAEL
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS