Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥΣ

ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥΣ

+
-
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΚΤΥΛΙΔΗ ΜΑΡΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 0008-0214
Τιμή Έκδοσης
€14.00
Τιμή Πολιτείας
€9.80
(-30%)
Κερδίζετε €4.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Είναι πολύ εύκολο να περάσεις την αόρατη διαχωριστική γραμμή του καλού και του κακού, του νόμιμου και του παράνομου και να γίνεις δολοφόνος μέσα σε μια στιγμή. Χωρίς επιστροφή. Εκτός κι αν υπάρξει μια δεύτερη ευκαιρία...
Λυκίδα, 2002. Η αιματηρή εξαφάνιση της δεκαπεντάχρονης Μίνας Περινιάτη πυροδοτεί καταιγιστικές αποκαλύψεις μυστικών από το παρελθόν. Η αστυνόμος Ζερμπινέτα Στρατόκους, επικεφαλής των ερευνών μαζί με τον βοηθό της Αποστόλη, εκπλήσσεται όταν συνειδητοποιεί ότι εμπλέκεται και η ίδια στην υπόθεση που ανέλαβε να διαλευκάνει. Θέτοντας τη ζωή της σε κίνδυνο, επιχειρεί να ξετυλίξει το μπερδεμένο κουβάρι των εγκληματικών ενεργειών κακοποιών και πολιτών υπεράνω πάσης υποψίας.
Θα καταφέρει η αστυνόμος Στρατόκους να μείνει δυνατή ως το τέλος για να τιμωρηθούν ανεξαιρέτως όλοι οι ένοχοι;
Η κλεψύδρα μετρά αντίστροφα τον χρόνο, με τις αλλεπάλληλες ανατροπές να δυσχεραίνουν τις έρευνες και να παγιδεύουν την αστυνόμο σε έναν αδιέξοδο λαβύρινθο που απειλεί να την καταστρέψει, καθώς διεφθαρμένη κοινωνία της Λυκίδας, τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606162145
ΕκδότηςΑΓΓΕΛΑΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2021
Αριθμός σελίδων484
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας0008-0214
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[07/01/2023] Βασίλης Σακκάς.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Διαβάζοντας δεύτερη φορά το αστυνομικό μυθιστόρημα της Μαρίας Γιαννακοπούλου-Δακτυλίδη «Το άνθος της Ιεριχούς», με το ίδιο ενδιαφέρον που είχα την πρώτη φορά, αναρωτιέμαι πόσο εύκολο είναι να παρουσιαστεί στα δελτία των ειδήσεων ένα παρόμοιο θέμα… Παρακολουθώντας την καθημερινή ειδησεογραφία να βρίθει από δραματικά γεγονότα κατάρρευσης αξιών, ιδεών, ιδανικών, θεσμών και πολιτισμών, από απίστευτα εγκλήματα με ανθρώπους υπεράνω υποψίας και υποδείγματα ηθικής και αξιοπρέπειας, από διαφθορά και ξεπούλημα συνειδήσεων και τόσα άλλα, αναρωτιέμαι μήπως το «Το άνθος της Ιεριχούς» είναι πραγματικότητα και όχι αστυνομικό μυθιστόρημα. Σκέφτομαι πόσο βαθιά έχει φτάσει η σκέψη και η πέννα της συγγραφέως παρουσιάζοντας τόσο αληθινά και παραστατικά γεγονότα, που θα μπορούσαν να είναι πραγματικότητα.
Ο αινιγματικός τίτλος και το καλαίσθητο εξώφυλλο του βιβλίου μου έδωσαν μια πρώτη θετική εικόνα και κίνητρο για περαιτέρω διερεύνηση των ερωτημάτων, των μυστηρίων και των μυστικών μέσα από την ανάγνωση του βιβλίου, που δύσκολα αφήνεις από τα χέρια σου.
Η δομή και η πλοκή με την οποία ξετυλίγεται το κουβάρι των γεγονότων και των εγκλημάτων, το μυστήριο, η αγωνία και τα προσεκτικά χορηγούμενα στοιχεία βήμα-βήμα, που εντείνουν την αγωνία και την προσμονή επίλυσης του μυστηρίου, οι διαρκείς εναλλαγές, οι ανατροπές οι καλοχτισμένοι χαρακτήρες του βιβλίου και η ανάγκη για δικαιοσύνη και λύτρωση, με κράτησαν σε αγωνία μέχρι το τέλος του βιβλίου που αισθάνθηκα λυτρωμένος και ευχήθηκα να συμβαίνει το ίδιο και στην καθημερινότητά μας…
Άμεση, σαφής, κατανοητή, μεστή και παραστατική αφήγηση, που αβίαστα μου δημιουργούσε εικόνες και με μετέφερε στη Λυκίδα, σ’ ένα όμορφο, συναρπαστικό, αγωνιώδες και ενδιαφέρον ταξίδι, που αφήνει ένα βαθύ αίσθημα ικανοποίησης.
Συγχαρητήρια στη συγγραφέα, καλοτάξιδο το βιβλίο και αναμένω επόμενα!
[08/02/2022] ΕυγενίαΚραβ.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το άνθος της Ιεριχούς είναι ένα ερωτικό και ψυχολογικό, αστυνομικό θρίλερ με έντονη δράση και αρκετές ανατροπές. Ξετυλίγοντας τους χαρακτήρες του μυθιστορήματος, η Μαρία Γιαννακοπούλου- Δακτυλίδη έχοντας κατά νου το Ντοστογιέφσκι και την κοσμοθεωρία του, την άποψή περί δικαιοσύνης που αποδίδεται σχεδόν νομοτελειακά ή θεικά, καταφέρνει να διεισδύσει στις ανθρώπινες σχέσεις και να αποτυπώσει το ψυχισμό των πληγωμένων, των ματαιωμένων από τη ζωή ακόμα και των πιο διεστραμμένων προσώπων της ιστορίας. Ρεαλιστικό και συγκινητικό, βίαιο αλλά ισορροπημένο μυθιστόρημα. Η συγγραφέας καταφέρνει να δημιουργήσει ατμόσφαιρα μυστηρίου και να καταστρώσει λογοτεχνικά παιχνίδια έρωτα και θανάτου.Παράλληλα με αιχμηρό τρόπο περιγράφει τις παθογένειες των πολιτικών και των κοινωνικών θεσμών της Λυκίδας και γιατί όχι της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, πολιτικής, εκκλησίας, εκπαίδευσης. Η ανάπτυξη της πλοκής και η κορύφωσή της δείχνουν πολλή μελέτη για να στηθεί σωστά αυτή η ιστορία εγκλημάτων, απώλειας αγαπημένων προσώπων, διάρρηξης ακόμα και των πιο στενών οικογενειακών δεσμών, που αποτυπώνονται μέσα από τα μάτια μιας εύθραυστης αλλά έντονα ερωτικής και με δυνατό ταπεραμέντο πρωταγωνίστριας.
Καλοτάξιδο λοιπόν το πρώτο μυθιστόρημα της νέας και ταλαντούχας συγγραφέως.
Ευγενία Κραβαρίτη, Φιλόλογος.
[03/12/2021] mikatttt.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετική πλοκή!! Διαβάζεται εύκολα και στο τέλος λυπήθηκα που τελείωσε! Σίγουρα θα το ξαναδιαβάσω!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΒΟΤΑΝΑ - ΦΥΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
€25.00 €11.25
(-55%)
Κερδίζετε €13.75
ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
KONSTAM ANGUS
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS