Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΙΑ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

ΜΙΑ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

+
-
ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0486-0233
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€10.50
(-30%)
Κερδίζετε €4.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Άκου λοιπόν αυτό που δεν είναι δική μου σοφία, αλλά κάποιου πολύ φωτισμένου γέροντα: Αν βλέπεις τα πράγματα με μάτια μέλισσας, θα τα βλέπεις όλα μέλι. Αν όμως τα βλέπεις με μάτια μύγας, θα τα βλέπεις όλα ακαθαρσίες".
Με αυτά τα λόγια ο ηγούμενος σηκώθηκε όρθιος, θεωρώντας πως η συζήτηση τελείωσε. Ο Γιώργος επίσης σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς την πόρτα. Λίγο πριν βγει έξω, στάθηκε και γυρνώντας απάντησε:
"Αν βάλεις μια μέλισσα σε ένα στάβλο, θα σηκωθεί να φύγει γιατί δεν θα βρει τίποτα ωφέλιμο. Αν βάλεις μια μύγα στο μελίσσι, θα τη σκοτώσουν οι μέλισσες. Από το πώς και πότε θα φύγω από δω, θα δείξει τι είμαι".
Όταν έμεινε μόνος του ο ασπρομάλλης γέροντας, στάθηκε σε στάση προσευχής κάτω από το εικόνισμα της Παναγίας και με ραγισμένη φωνή ψιθύρισε:
"Παντάνασσά μου, μια μύγα ήρθε στο Περιβόλι Σου. Εσύ που γοργά σπεύδεις σε όποιον Σε επικαλεστεί και όλους μάς συμπονάς, μεσίτευσε στον Υιό Σου να τον ελεήσει! Τον δρόμο έχασε, ας μη χάσει και την ψυχή του...".
Μία ανατρεπτική ιστορία προσωπικής αναζήτησης, ανάμεσα στην πίστη και την αθεΐα.
Η αμφισβήτηση των ανθρώπινων βεβαιοτήτων και η βιωματική προσέγγιση της Αλήθειας, με φόντο το περιβόλι της Παναγιάς. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606190285
ΕκδότηςΕΝ ΠΛΩ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2018
Αριθμός σελίδων352
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας0486-0233
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[20/08/2023] panagiotispallas.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Υπέροχο, διασκεδαστικό, αληθινό. Οι αμφιβολίες και τα ερωτήματα που λίγο πολύ οι περισσότεροι χριστιανοί έχουμε εκφράσει στη ζωή μας και στις προσευχές μας από τα χείλη ενός άνεργου, "ορθολογιστή" ξυλογλύπτη που βρίσκει δουλειά στο Άγιον Όρος". Οι ισοπεδώτικες του/μας αντιλήψεις καταρρίπτονται αργά και σταθερά βλέποντας την πραγματικότητα μέσα από μια διαφορετική πλευρά και μέσα από την αγάπη, την κατανόηση, την υπομονή και την ταπεινότητα. Παράλληλα με το θαύμα της προσωπικής εν Χριστώ αλλοίωσης που συντελείται στη διαμονή του στο Άγιον Όρος ετοιμάζεται να αποκαλυφθεί και το μεγάλο θαύμα που ο ίδιος ζήτησε για να πιστέψει... Από το χαμόγελο στον κόμπο στο λαιμό και από τα άκρατα γέλια στα δάκρυα. Υπέροχο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΗΣΙΟΔΟΣ: ΘΕΟΓΟΝΙΑ
HESIOD
€13.25 €5.96
(-55%)
Κερδίζετε €7.29
ΗΘΙΚΑ ΝΙΚΟΜΑΧΕΙΑ (ΣΕΙΡΑ 3 ΤΟΜΟΙ)
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
€42.40 €21.20
(-50%)
Κερδίζετε €21.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS