Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ( ΜΕΓΑΛΟ )

ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ

+
-
SMITH WILBUR
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0113
Τιμή Έκδοσης
€21.10
Τιμή Πολιτείας
€14.77
(-30%)
Κερδίζετε €6.33


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Κρυμμένος κάπου στην αχανή έρημο της Βόρειας Αφρικής, ο Τάιτα, μετά το θάνατο της αγαπημένης του βασίλισσας Λοστρίς, ζει για χρόνια αφοσιωμένος στην προσευχή και τη μελέτη. Έχει γίνει ο Μάγος, κοινωνός της απόκρυφης γνώσης των αρχαίων θεών και μύστης του υπερφυσικού.
Τώρα, όμως, το πλήρωμα του χρόνου έχει έρθει. Κι ο Τάιτα αφήνει την απεραντοσύνη της ερήμου για να γυρίσει στον κόσμο των ανθρώπων και να αναλάβει την εκπαίδευση του νεαρού πρίγκιπα Νεφέρ, γιου του φαραώ Ταμώς και εγγονού της Λοστρίς.
Έχοντας εμπιστευτεί το γιο του στον Τάιτα, ο Ταμώς φεύγει ήσυχος για την εκστρατεία του εναντίον των Υξώς. Πίσω του, όμως, εξυφαίνεται μια σκοτεινή συνωμοσία που έχει στόχο τον ίδιο και το διάδοχό του. Και ο Τάιτα πρέπει να επιστρατεύσει όλη τη σοφία και το κουράγιο του σε μια τιτάνια αναμέτρηση με τις δυνάμεις του Κακού, από την οποία θα κριθεί όχι μόνο η ζωή του νεαρού προστατευόμενού του αλλά και η μοίρα ολόκληρου του βασιλείου του Νείλου...
Συνεχίζοντας το μύθο του Θεού Ποταμού και του Έβδομου Πάπυρου, ο Wilbur Smith ζωντανεύει και πάλι την αρχαία Αίγυπτο σ' ένα μυθιστόρημα γεμάτο γλαφυρές περιγραφές μαχών και μηχανορραφιών, δυνατά αισθήματα, πάθη και συναρπαστικούς χαρακτήρες. Ένα αριστούργημα της αφήγησης από τον πιο δημοφιλή σύγχρονο συγγραφέα περιπετειών στον κόσμο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Η αναπαράσταση της Αιγύπτου είναι εξαιρετικό τεκμηριωμένη, ζωντανή και απόλυτα πιστευτή. Το νέο μυθιστόρημα του μεγάλου παραμυθά ακτινοβολεί με όλη τη δύναμη και το μεγαλείο της αρχαίας Αιγύπτου". (Library Journal)
"Ο Smith είναι καταπληκτικός αφηγητής και η γοργή δράση και η συναρπαστική πλοκή θα γοητεύσουν ακόμη κι εκείνους που συνήθως δεν διαβάζουν ιστορικά μυθιστορήματα". (Booklist)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςWARLOCK
ISBN139789606204524
ΕκδότηςBELL
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2005
Αριθμός σελίδων696
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΩΝΣΤΑΝΤΕΑΣ ΠΗΤ
ΕπιμέλειαΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΜΙΘ ΓΟΥΙΛΜΠΟΡ
Κωδικός Πολιτείας2856-0113
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

ellinida, goofyman, ariskrs

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΓΕΛΙΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
NABOKOV VLADIMIR
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95
Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS