Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΙΜΑΤΖΙΚΑ

ΙΜΑΤΖΙΚΑ

+
-
BARKER CLIVE
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0123
Τιμή Έκδοσης
€19.90
Τιμή Πολιτείας
€9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ιμάτζικα: Πέντε Επικράτειες, οι τέσσερις συμφιλιωμένες μεταξύ τους. Η πέμπτη είναι η Γη. Αποκομμένη για πάντα από τις αδερφές της, με τους κατοίκους της να ζουν στην άγνοια, δίπλα σε μια θάλασσα πιθανοτήτων, έναν ωκεανό μυστηρίου και μαγείας.
Μόνο λίγοι ξέρουν για την Ιμάτζικα, κι απ' αυτούς οι πιο πολλοί φοβούνται. Γιατί πλησιάζει μια ώρα μεγάλου κινδύνου, αλλά και μεγάλων υποσχέσεων. Η ώρα της Συμφιλίωσης. Συμβαίνει μια φορά κάθε διακόσια χρόνια -μια λαμπερή, μυστικιστική στιγμή κατά την οποία η Γη μπορεί να επανενωθεί με τις άλλες τέσσερις Επικράτειες.
Αυτή τη στιγμή τρέχουν να προφτάσουν ο Ευγενής, ένας ταλαντούχος πλαστογράφος πινάκων, που η ζωή του είναι μια σειρά από ψέματα η Τζούντιθ Όντελ, μια όμορφη γυναίκα που την ποθούν τρεις ισχυροί άντρες, αλλά δεν ανήκει σε κανέναν και ο Πάι'ο'πα, ένας παράξενος δολοφόνος που μοιράζει εξίσου τον έρωτα και το θάνατο. Όμως, ταυτόχρονα, κάποιες άλλες δυνάμεις συγκεντρώνονται για να κρατήσουν τη Γη κλειδωμένη για πάντα στο σκοτάδι που την περιβάλλει.
Το επικό τους ταξίδι στις πέντε Επικράτειες, μέσα από εγκλήματα, προδοσίες, τρόμο και σκοτεινά ερωτικά πάθη, θα τους οδηγήσει ως τα σύνορα του μεγαλύτερου απ' όλα τα μυστήρια: της Πρώτης Επικράτειας, στην άλλη άκρη της οποίας βρίσκεται η Ιερή Πόλη του Ανίδωτου - εκεί όπου θα γίνουν πραγματικότητα οι μεγαλύτερες προσδοκίες τους ή οι βαθύτεροι φόβοι τους... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ένα αριστούργημα φαντασίας, που σε συναρπάζει απέραντα παρά τον όγκο του... Το καλύτερο έργο του Barker". (Kirkus Reviews)
"Δάκρυα, αίμα και εφιαλτικές εικόνες που αποδίδονται με ευφυΐα και πάθος. Το Ιμάτζικα είναι ένα ταξίδι γεμάτο εξαίσια τοπία." (Times Literary Supplement)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςIMAJICA
ISBN139789606204609
ΕκδότηςBELL
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2018
Αριθμός σελίδων1022
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΕπιμέλειαΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΑΡΚΕΡ ΚΛΑΙΒ
Κωδικός Πολιτείας2856-0123
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

lab.alex, charal

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΨΕΥΤΟΥΠΗΡΕΤΡΙΑ
MARIVAUX PIERRE
€5.30 €2.65
(-50%)
Κερδίζετε €2.65
Το μαχαίρι που δεν άφηνε το χέρι
NESS PATRICK
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS