Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΟΥΣΩΝΑΣ

ΜΟΥΣΩΝΑΣ

SMITH WILBUR
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0135




Παρουσίαση

Είναι η αυγή του 18ου αιώνα. Στις εσχατιές του γνωστού κόσμου, η πανίσχυρη Βρετανική Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών υφίσταται μεγάλες απώλειες από επιθέσεις πειρατών στα πλοία της.
Μετά από τέσσερα χρόνια αποχής από την ενεργό δράση, ο έμπειρος θαλασσοπόρος σερ Χένρι Κόρτνεϊ σαλπάρει για το τελευταίο και πιο δύσκολο ταξίδι του. Έχει αναλάβει να εξουδετερώσει τους πειρατές, μια αποστολή στο όνομα της Αυτοκρατορίας και του Στέμματος, που θα του φέρει τη δόξα ή το θάνατο.
Ωστόσο, αυτή τη φορά δε ρισκάρει μόνο τη δική του ζωή αλλά και τις τύχες των παιδιών του. Οι τέσσερις γιοι του, αν και πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους, είναι όλοι τους παιδιά του κινδύνου. Τους χωρίζουν αντιζηλίες, φιλοδοξίες και πάθη, αλλά διαπνέονται από την ίδια ασυγκράτητη ορμή. Και καθώς οι άνεμοι της περιπέτειας αρχίζουν να φυσούν, ρίχνονται ατρόμητοι στη δράση, σφυρηλατώντας ο καθένας με το δικό του τρόπο το πεπρωμένο των Κόρτνεϊ...
Μετά τους "Κουρσάρους", μια ακόμη γενιά των θρυλικών Κόρτνεϊ χαράζει τη δική της πορεία, σε μια συναρπαστική ιστορία για την ανδρεία και τον έρωτα, την οργή και το πάθος, την ειρήνη και τον πόλεμο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Το διάβασμα του "Μουσώνα" είναι μια υπέροχη εμπειρία...» (The Sunday Times)
«Μια αριστοτεχνική ιστορία περιπέτειας, δράσης και έρωτα, με φόντο τις ανοιχτές θάλασσες, τις αχανείς έρημους και τις τροπικές ζούγκλες... Ευφυή γυρίσματα της πλοκής και άφθονες ιστορικές λεπτομέρειες... Ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι μέσα από την άγρια και μυστηριώδη Μαύρη Ήπειρο και τις Αραβικές θάλασσες» (Publishers Weekly)
«Ο Smith είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και δημιουργικούς συγγραφείς περιπετειών στον κόσμο» (The Washington Post Book World)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMONSOON
ISBN139789606204647
ΕκδότηςBELL
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2008
Αριθμός σελίδων896
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΩΝΣΤΑΝΤΕΑΣ ΠΗΤ
ΕπιμέλειαΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΛΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΡΑΛΗΣ ΡΗΓΑΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΜΙΘ ΓΟΥΙΛΜΠΟΡ
Κωδικός Πολιτείας2856-0135
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

ellinida, goofyman, ariskrs

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
KONSTAM ANGUS
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82
ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
MARCUS AURELIUS
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS