Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

CARRE JOHN. LE
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0272




Παρουσίαση

Ο "Επίμονος Κηπουρός" είναι η βαθιά συγκινητική ιστορία ενός άντρα που εξυψώνεται μέσα από την τραγωδία, και ταυτόχρονα μια συγκλονιστική καταγγελία της στυγνής εκμετάλλευσης του Τρίτου Κόσμου από τη Δύση. Ένα ατμοσφαιρικό, έξοχα ζυγισμένο έργο - χωρίς αμφιβολία, ένα από τα καλύτερα έργα που έγραψε ποτέ ο Le Carre. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE CONSTANT GARDENER
ISBN139789606205019
ΕκδότηςBELL
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2008
Αριθμός σελίδων528
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΕπιμέλειαΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΡΕ ΤΖΟΝ. ΛΕ
Κωδικός Πολιτείας2856-0272
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[29/09/2021] ΓιώργοςΜ.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Δεν πρόκειται για ένα κλασικό ασυτνομικό βιβλίο όπως εκείνα για τα οποία είναι γνωστός ο Τζον Λε Καρέ. Ο αναγνώστης μπορεί ήδη από την αρχή να αντιληφθεί τι γίνεται και γιατί γίνεται, ποιος έχει σκοτώσει την Τέσα και τον Άρνολντ κ.λπ., οπότε όποιος αναζητά έναν κλασικό αστυνομικό γρίφο μάλλον θα πρέπει να διαβάσει κάτι άλλο. Το βιβλίο είναι περισσότερο ένα σφοδρό κατηγορώ του συγγραφέα εναντίον της φαρμακοβιομηχανίας και την μεθόδων που η τελευταία χρησιμοποιεί για να αυξήσει τα κέρδη της εις βάρος αθώων και, κυρίως, ανυπεράσπιστων ανθρώπων. Βέβαια, παρά πολλά έχουν αλλάξει τα τελευταία 20 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από τη συγγραφή του βιβλίου, καθώς το καθεστώς των κλινικών μελετών είνα σαφώς πολύ αυστηρότερο και υπάρχει πολύ μεγαλύτερος βαθμός συμμόρφωσης των εταιρειών με τους κανόνες αυτούς. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα αξιόλογο έργο που αξίζει να διαβαστεί με αλλεπάλληλα μοτίβα σασπένς που κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Η μετάφραση είναι παρά πολύ καλή.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΗΧΟΣ ΛΕΠΤΟΣ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ
ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
€19.45 €9.72
(-50%)
Κερδίζετε €9.73
ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ ΑΝΝΑ
€10.45 €3.66
(-65%)
Κερδίζετε €6.79

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS