Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ

WILLOCKS TIM
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0282




Παρουσίαση

Από τις ακτές του Κεράτιου Κόλπου, ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής στέλνει τη μεγαλύτερη αρμάδα που συγκεντρώθηκε ποτέ από την αρχαιότητα για να εξολοθρεύσει τον πιο αμείλικτο εχθρό του Ισλάμ, τους Ιππότες του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ, στο ορμητήριό τους, τη Μάλτα. Οι Τούρκοι ονομάζουν τους Ιππότες «Σκύλους της Κόλασης». Οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται «η Θρησκεία». Στο μεταξύ στη Σικελία, μια ατιμασμένη και εξόριστη Μαλτέζα αριστοκράτισσα, η Κάρλα Λα Πενοτιέ, προσπαθεί να γυρίσει στο καταδικασμένο νησί για να ψάξει για το νόθο γιος της που της τον άρπαξαν μόλις γεννήθηκε. Η Θρησκεία ως τώρα κωφεύει στις εκκλήσεις της και ο δαιμόνιος ιεροεξεταστής Λουντοβίκο Λουντοβίτσι προσπαθεί να τη φυλακίσει. Αλλά η Κάρλα προσλαμβάνει έναν διαβόητο μισθοφόρο και έμπορο όπλων -τον Ματίας Τανχόιζερ- να τη βοηθήσει να ξεφύγει από την Ιερά Εξέταση και να επιβιβαστεί στην τελευταία γαλέρα που θα σπάσει τον τουρκικό κλοιό. Κι ενώ η τιτάνια σύγκρουση Χριστιανισμού και Ισλάμ εξελίσσεται στην πιο βάρβαρη και εφιαλτική πολιορκία της Ιστορίας, ο Τανχόιζερ με την Κάρλα προσπαθούν να επιζήσουν μέσα σ’ αυτή τη ματωμένη κόλαση και να βρουν τα ίχνη ενός δωδεκάχρονου αγοριού που δεν έχουν δει ποτέ και δεν γνωρίζουν καν το όνομά του. Και κανείς από τους δυο δεν έχει προβλέψει την επιστροφή του εκδικητικού ιεροεξεταστή Λουντοβίτσι. . . (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE RELIGION
ISBN139789606205026
ΕκδότηςBELL
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων736
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙΤΗ
ΕπιμέλειαΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΟΥΙΛΟΚΣ ΤΙΜ
Κωδικός Πολιτείας2856-0282
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

eccolima, ptsetsonis, ΔΕΜΟΙΡΗΣ

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

ΔΕΜΟΙΡΗΣ

Κριτικές για το προϊόν

[21/03/2024] ΔΕΜΟΙΡΗΣ.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Δυσεύρετο .Το βρήκα μεταχειρισμένο.Αξίζει σίγουρα δεύτερη έκδοση. Η πλοκή τοποθετείται κατά την διάρκεια της πολιορκίας της Μάλτας. Άξιο ανάγνωσμα.
[08/06/2022] ptsetsonis.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εκπληκτικές αναπαραστάσεις της εποχής, συγκλονιστικές αποδόσεις των μαχών και ένας συγγραφέας που ενώ φαίνεται να ήρθε από το πουθενά, ανεβάζει το ιστορικό μυθιστόρημα πολύ ψηλά ! Θα το κρατήσετε στην βιβλιοθήκη σας !
[30/07/2021] efika82.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Υπέροχο βιβλίο! Διαβάζεται δύο και τρεις φορές με το ίδιο ενδιαφέρον! Δυστυχώς δεν έχουν μεταφραστεί τα επόμενα δύο βιβλία της τριλογίας.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Το φαινόμενο της προσκόλλησης
LOVENHEIM PETER
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30
ΣΚΛΗΡΟΙ ΡΟΚΑΔΕΣ
MARGERIN FRANK
€6.70 €2.68
(-60%)
Κερδίζετε €4.02

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS