Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΚΟΡΑΚΙ

ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΚΟΡΑΚΙ

SETTERFIELD DIANE
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0491




Παρουσίαση

Μια στιγμή μπορεί να σε στοιχειώνει για πάντα...
Παραβγαίνοντας με τ' άλλα αγόρια, ο Γουίλιαμ Μπέλμαν στρέφει τη σφεντόνα του σ' ένα κοράκι που κάθεται σ' ένα κλαδί. Το πουλί πέφτει νεκρό μεμιάς. Είναι μια πράξη σκληρή όσο κι ασήμαντη και γρήγορα ξεχνιέται. Μεγάλος πια, ευτυχισμένος, με γυναίκα και παιδιά, ο Γουίλιαμ μοιάζει να έχει αφήσει πολύ πίσω του το γεγονός. Λες και δε σκότωσε ποτέ εκείνο το μικρό πλάσμα. Αλλά τα κοράκια δεν ξεχνάνε ποτέ...
Χρόνια αργότερα, όταν ένας μυστηριώδης ξένος μπαίνει στη ζωή του Γουίλιαμ, η τύχη του αρχίζει να τον εγκαταλείπει - σαν οι τρομερές συνέπειες εκείνης της παλιάς απερισκεψίας ν' αρχίζουν μόλις τώρα να φαίνονται. Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσει το πιο πολύτιμο πράγμα που του έχει απομείνει, ο Γουίλιαμ κάνει μια παράξενη συμφωνία μ' έναν ακόμη πιο παράξενο συνεταίρο. Μαζί βάζουν μπροστά μια μακάβρια επιχείρηση.
Κι έτσι γεννιέται η Μπέλμαν & Μπλακ...
Η συγγραφέας που πριν από λίγα χρόνια μάγεψε τους αναγνώστες σε τριάντα οχτώ χώρες με τη Δέκατη Τρίτη Ιστορία, υπογράφει τώρα ένα έργο που ενσωματώνει τις καλύτερες παραδόσεις του ντικενσιανού και του γκόθικ μυθιστορήματος. Μια ιστορία γοητευτική, αλλόκοτη και μαύρη σαν τα φτερά του κορακιού, που θα θυμάστε για καιρό... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Αν θέλετε να έχετε μια αυθεντική εμπειρία του γκόθικ μυθιστορήματος, διαβάστε το Ένα Μαύρο Κοράκι... Η αφήγηση είναι ακριβής, το σκηνικό υπόβαθρο ζωντανεύει πάνω στο χαρτί, παρ' όλο που ο κόσμος που περιγράφεται είναι ταυτόχρονα αφηρημένος, σαν σε παραμύθι". (Big Issue)
"Μια σκοτεινή, ατμοσφαιρική, ασυνήθιστη βικτωριανή ιστορία... Η βαθμιαία εκτύλιξη των γεγονότων, η σκοτεινή, φασματική φιγούρα του Μπλακ και η αποκάλυψη του πεπρωμένου του Μπέλμαν, καθιστούν αυτό το βιβλίο ενδιαφέρον, μυστηριώδες, ακαταμάχητο". (The Little Reader Library)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςBELLMAN & BLACK
ISBN139789606206399
ΕκδότηςBELL
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2014
Αριθμός σελίδων366
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΛΑΙΝΑ ΚΛΑΙΡΗ
ΕπιμέλειαΑΣΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΕΤΕΡΦΙΛΝΤ ΝΤΑΙΑΝ
Κωδικός Πολιτείας2856-0491
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

yarasa

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

arwen evenstar

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS