Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ [ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΗΜΑ] // ΑΙΩΝΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛ

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ [ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΗΜΑ]

ΑΙΩΝΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
FOLLETT KEN
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0615
Τιμή Έκδοσης
€22.20
Τιμή Πολιτείας
€16.65
(-25%)
Κερδίζετε €5.55


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το μεγαλειώδες ιστορικό έπος του Ken Follett ακολουθεί τη διαδρομή πέντε οικογενειών μέσα στον 20ό αιώνα...
Στο δεύτερο βιβλίο της σειράς, οι ήρωες του Follett -και μαζί τους ολόκληρη η ανθρωπότητα- μπαίνουν σε μια εποχή τεράστιας αναταραχής, που αρχίζει με την άνοδο του Γ' Ράιχ, συνεχίζεται με τον Ισπανικό Εμφύλιο και τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τελειώνει με τη ρίψη της ατομικής βόμβας και την απαρχή του Ψυχρού Πολέμου.
Η Γερμανίδα Κάρλα φον Ούλριχ, καθώς η πλημμυρίδα του Ναζισμού κατακλύζει τη χώρα, πραγματοποιεί μια πράξη απίστευτου θάρρους... Οι Αμερικανοί αδελφοί Ντιούαρ παίρνουν διαφορετικούς δρόμους μπροστά στα κοσμοϊστορικά γεγονότα, ο ένας στην Ουάσινγκτον, ο άλλος στις ζούγκλες του Ειρηνικού... Ο Άγγλος φοιτητής Λόιντ Γουίλιαμς ρίχνεται στη φωτιά του Ισπανικού Εμφυλίου... Η Αμερικανίδα Ντέιζι Πέσκοφ, που ενδιαφέρεται μόνο να αναρριχηθεί κοινωνικά, βλέπει τον πόλεμο να αλλάζει ριζικά τη ζωή της. Ενώ στη Σοβιετική Ένωση ο ξάδερφός της ο Βαλόντια αποκτά μια θέση στις μυστικές υπηρεσίες που θα επηρεάσει όχι μόνο αυτό τον πόλεμο, αλλά και τον επόμενο...
Από τα σαλόνια των πλουσίων ως τα αιματοβαμμένα πεδία των μαχών, οι ζωές όλων τους μπλέκονται αξεδιάλυτα μεταξύ τους και με τα μεγάλα, δραματικά γεγονότα μιας σκληρής, σκοτεινής εποχής που εύστοχα ο Follett αποκαλεί "Χειμώνα του Κόσμου"... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Εξίσου δυνατό, συναρπαστικό και μακροσκελές με το πρώτο μέρος, την Πτώση των Γιγάντων. Ο Follett είναι αποφασισμένος και ικανός να κρατά τόσες πλοκές μαζί εν εξελίξει, καθώς αφηγείται μια ιστορία που διδάσκει και ψυχαγωγεί... Θα κάνει τους θαυμαστές του να περιμένουν με ανυπομονησία το τρίτο βιβλίο, το επιστέγασμα της σειράς". (Publishers Weekly)
"Η αφήγηση του Follett είναι διακριτική και έντεχνη. Υφαίνει ένα λογικό και ευκολοδιάβαστο νήμα που αγκαλιάζει δεκάδες χαρακτήρες και πάρα πολλή Ιστορία". (Kirkus Reviews)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςWINTER OF THE WORLD: BOOK TWO OF THE CENTURY TRILOGY
ISBN139789606207969
ΕκδότηςBELL
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2019
Αριθμός σελίδων1008
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΠΑΝΔΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕπιμέλειαΑΣΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΦΟΛΕΤ ΚΕΝ
Κωδικός Πολιτείας2856-0615
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

lab.alex

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

mandita, φιλο ζαφ, mixalis13, ZOLOTAKON, aera, MAATHNASOPOULOU, Pantelis Lekkou, Tolitsa, pungus, despikon8, earendil97, Kleopatra.mav

Κριτικές για το προϊόν

[13/07/2021] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικό βιβλίο! Δεν κουράζει, αν και είναι πολυσέλιδο, σε αντίθεση με το πρώτο βιβλίο της τριλογίας Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ. Είναι ένας ιστορικός πίνακας γεμάτος γεγονότα, πρόσωπα, μάχες, χώρες, που εστιάζει στην άνοδο του φασισμού στην Ευρώπη και στα γεγονότα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο συγγραφέας με έναν αριστοτεχνικό τρόπο μας παρουσιάζει τις ζωές κάποιων οικογενειών της εποχής στην Αγγλία, τη Γερμανία, τη Ρωσία και την Αμερική. Μπορεί να διαβαστεί και μεμονωμένα, χωρίς να έχει προηγηθεί η ανάγνωση του πρώτου βιβλίου.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS