Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ

+
-
ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0672
Τιμή Έκδοσης
€14.39
Τιμή Πολιτείας
€10.79
(-25%)
Κερδίζετε €3.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Όταν το είχε σχεδιάσει ανησυχούσε ότι, την τελευταία στιγμή, θα τον έπιανε το ένστικτο αυτοσυντήρησης απέναντι στον πνιγμό, όπως είχε γράψει ο Καρυωτάκης στην τελευταία του επιστολή. Ότι μόλις τον χτυπούσε το κρύο νερό θα πάλευε, θα άνοιγε την πόρτα και θα πάσχιζε να κολυμπήσει προς την επιφάνεια. Αλλά όχι. Αντί να ταραχτεί, έμεινε στο κάθισμά του με τη ζώνη του δεμένη. Παραδόθηκε στο νερό και βυθίστηκε απολαυστικά σε έναν γλυκό λήθαργο, με ένα γαλήνιο χαμόγελο στα χείλη του. Ανυπομονούσε για την ηρεμία που θα του έφερνε το σκοτάδι. Είχε κουραστεί να σκέφτεται.
Ο Στέφανος είναι ένας τριανταπεντάρης με μεταπτυχιακά και διδακτορικό, που κάνει κακοπληρωμένες δουλειές και περνάει μια μουντή καθημερινότητα στη Θεσσαλονίκη. Συν τοις άλλοις, έχει επιφορτίσει τον εαυτό του με τη φροντίδα και την οικονομική υποστήριξη της πρώην γυναίκας του, χρόνια άρρωστης με ψυχιατρικά προβλήματα.
Στην προσπάθειά του να χτίσει μια καριέρα και να βελτιώσει τα οικονομικά του, δέχεται μια κενή θέση εξωτερικού συνεργάτη στο ΤΕΙ Καστοριάς που προκύπτει ξαφνικά επειδή ο κάτοχος της θέσης αυτοκτόνησε. Καθώς ξεκινάει την καινούργια του δουλειά στη γραφική ακριτική πόλη, ο Στέφανος αρχίζει να ακούει περίεργες φήμες για τον προκάτοχό του και μπαίνει στη διαδικασία να τις διερευνήσει γιατί νιώθει μια περίεργη ταύτιση με τον νεκρό. Ταυτόχρονα, γνωρίζει την όμορφη Ελπίδα, μια κοπέλα που αποτελεί το διαμετρικά αντίθετο της πρώην συζύγου του και οποιοσδήποτε άλλης γυναίκας έχει γνωρίσει στη ζωή του, η οποία τον κάνει να αισθανθεί ζωντανός για πρώτη φορά.
Αλλά το σκοτάδι καραδοκεί ακόμα και στα πιο όμορφα μέρη, και ο Στέφανος θα βρεθεί στη μέση της μυστηριώδους υπόθεσης που κόστισε στον προκάτοχό του τη ζωή του και μπορεί να απειλήσει και τη δική του.
Το Στη Θέση Ενός Νεκρού είναι ένα ατμοσφαιρικό ψυχολογικό θρίλερ με αστυνομικό μυστήριο και ηθικά διλήμματα. Μια περίτεχνη σκιαγράφηση χαρακτήρων. Μια σπουδή στη δυστυχία που κουβαλάμε μέσα μας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606208645
ΕκδότηςBELL
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2021
Αριθμός σελίδων360
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κωδικός Πολιτείας2856-0672
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dsapo094

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ
ΓΟΛΟΣΟΒΚΕΡ ΙΑΚΩΒΟΣ
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95
ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΠΛΟΦΑΔΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
MURATORE MARINA
€5.30 €1.86
(-65%)
Κερδίζετε €3.44

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS