Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΓΙΝΕ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΓΙΝΕ ΚΕΝΤΡΙ

+
-
ΚΑΡΑΤΖΑ ΚΑΛΗ
Κωδ. Πολιτείας: 9605-0666
Τιμή Έκδοσης
€9.90
Τιμή Πολιτείας
€7.43
(-25%)
Κερδίζετε €2.47


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τα πικρά βοτάνια έσταξαν δηλητήριο μέσα στο παλιό αρχοντικό. Οι γκρίζες σκιές τού χθες ρούφηξαν το μέλι της ζωής και τρύπησαν τα σωθικά τους με το κεντρί του μίσους.
Αυτός που στοίχειωσε τους τοίχους και πλάνεψε καρδιές, ήρθε και τα άλλαξε όλα... για τη Βασιλική, το κορίτσι με τα σμαραγδένια μάτια. Κι έφυγε για μακρινό ταξίδι, να κάνει το όνειρό της αληθινό. Ο όρκος του Ιπποκράτη έγινε σκοπός ζωής.
Θυσίασε δικά της κομμάτια να μη φανούν, να μη μιλήσουν... ώσπου τα βήματά της έφτασαν πέρα στην Αφρική· εκεί όπου γνώρισε τον μεγάλο έρωτα· εκεί όπου απάλυνε τον πόνο. Κι όταν ο χρόνος σταμάτησε το παραμύθι που την τύλιξε, θέλησε να ξεβάψει τα μελανά σημάδια που συννέφιαζαν για πάντα τα μάτια εκείνων των γυναικών. Γυναίκες που έσερναν χρόνια την ύπαρξή τους ανάμεσα στους κανόνες της αξιοπρέπειας και στην απειλή του φόβου.
Όπως έβλεπες τη σπουδαία γιατρίνα να στέκει εκείνη τη μέρα της γιορτής πάνω στην εξέδρα, ψηλή σαν λυγαριά, με τα μαλλιά της να γκριζάρουν στο φως του δειλινού, μέσα στο άσπρο λιτό της ρούχο, ήταν μια άλλη ξεχωριστή γυναίκα από εμάς... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606216015
ΕκδότηςΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2021
Αριθμός σελίδων424
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας9605-0666
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

videnaky, ANNANIKH, Carpender9982

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS