Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΚ ΛΑΜΟΡΑ // ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛ

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΚ ΛΑΜΟΡΑ

ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
LYNCH SCOTT
Κωδ. Πολιτείας: 0360-0889
Τιμή Έκδοσης
€21.90
Τιμή Πολιτείας
€15.33
(-30%)
Κερδίζετε €6.57


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Λένε πως η Άκανθος της Καμόρ είναι έναν θρύλος που κλέβει από τους πλούσιους και δίνει στους φτωχούς...
Μικροκαμωμένος, αδύνατος και όχι και τόσο ικανός με το σπαθί, ο Λοκ Λαμόρα είναι η περίφημη Άκανθος της Καμόρ. Με το κοφτερό του μυαλό σκαρφίζεται απίστευτα τεχνάσματα για να απαλλάσσει τους αριστοκράτες από τα περιττά τους πλούτη. Οι φτωχοί, ωστόσο, ας κλέψουν μόνοι τους - οι θησαυροί που μαζεύει ο Λοκ προορίζονται αποκλειστικά για τους Ευγενείς Μπάσταρδους, την κλειστή του συμμορία από ορφανά που μεγάλωσαν στην παρανομία.
Όταν μπλεχτούν σε ένα δολοφονικό παιχνίδι, ο Λοκ και οι φίλοι του θα δουν την εμπιστοσύνη, τις αντοχές και την εφευρετικότητά τους να δοκιμάζονται στην προσπάθεια να σώσουν την πόλη και τους εαυτούς τους.
Το πρώτο βιβλίο της αριστουργηματικής σειράς που κατάκτησε τις διεθνείς λίστες μπεστ σέλερ με τις ανατροπές και το χιούμορ της. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Fantasy υψηλών οκτανίων, όπου ο Σέξπιρ συναντά τους Πειρατές της Καραϊβικής. Ένα καταπληκτικό, φανταχτερό κουβάρι που ξετυλίγεται διαβάζοντας." (Richard Morgan, Altered Carbon)
"Θα το λατρέψουν οι φίλοι τόσο του κλασικού fantasy όσο και του αστυνομικού μυθιστορήματος. Ένα βιβλίο που καταργεί κάθε κατηγοριοποίηση, ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο." (Booklist)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςBOOK 1 OF THE GENTLEMAN BASTARD SEQUENCE: THE LIES OF LOCKE LAMORA
ISBN139789606230844
ΕκδότηςANUBIS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2018
Αριθμός σελίδων624
Διαστάσεις24x17
ΜετάφρασηΡΑΠΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΕπιμέλειαΠΟΠΩΦ ΝΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΙΝΤΣ ΣΚΟΤ
Κωδικός Πολιτείας0360-0889
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

[17/04/2023] xristos888.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Από τους πιο έξυπνους και ωραίους διαλόγους που έχω να θυμάμαι σε βιβλίο φαντασίας των τελευταίων ετών. Σχεδόν θα έλεγα ότι αυτοί είναι που κατευθύνουν την πλοκή. Ωστόσο, νομίζω ο τρόπος που κλείνει η ιστορία δεν αφήνει σασπένς για να θες να προχωρήσεις και στο δεύτερο. Σε γενικές γραμμές είναι ένα υπέροχο βιβλίο που σε ψυχαγωγεί με κάθε τρόπο. Όσο για τις περιγραφές... απλά εξαιρετικές. Εκείνοι που παραπονούνται πιθανόν βλέπουν την ανάγνωση σαν αγγαρεία και όχι ως απόλαυση. Ο συγγραφέας του ξέρει τι κάνει. Αφεθείτε στα χέρια του και ζήστε την υπέροχη περιπέτεια που περιγράφει στις σελίδες του. Τα 3 αστέρια είναι για το 3 το καλό!!!
[01/11/2018] kbantikos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Πολύ μα πολύ περιγρφικό το βιβλίο άνετα θα μπορούσε να είναι κατά το 1/3 μικρότερο σε όγκο χωρίς όλες αυτές τις ανούσιες περιγραφές.
Πιο γρήγορα θα κυλούσε η πλοκή πιο ενδιαφέρον θα παρουσίαζε η όλη προσπάθεια.
Το βιβλίο είναι μέρος -λογίας διαβάζεται όμως ανετότατα μόνο του. Δεν θα συνεχίσω την ανάγνωση, δεν με τράβηξε αρκετά.
Καλή η υπόθεση και ενδιαφέρων ο κεντρικός ήρωας σίγουρα με κάποιες καλές έως πολύ καλές και δυνατές ανατροπές η όλη πλοκή και με καλή δομή. Σου κρατάει το ενδιαφέρον αρκετά και παρόλο τις αρκετά κουραστικές περιγραφές το βιβλίο κυλάει αρκετά καλά και γρήγορα.
Θα το σύστηνα άνετα σαν ενα βιβλίο για να περάσουν ευχαριστά κάποιες ώρες και μπορείτε να παραλείψετε τις τόσο ανούσιες συνεχόμενες περιγραφές δεν προσθέτουν κάτι ουσιαστικό. Είναι λίγο στενάχωρο ιδιατέρως πλησιάζοντας προς το τέλος θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε σε τέτοιο βαθμό, ίσως ο συγγραφέας στην προσπάθεια του να ξεχωρίσει του δίνει και καταλαβαίνει στις ανατροπές ίσως πάλι να είναι ακριβώς αυτός ο στόχος του να αφήσει τον ηρωά του σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, πάντως θεωρώ οτι δεν θα έπρεπε ως αυτό το σημείο, αλλά είναι αποψή μου και είναι καθαρά θεμα γούστου.
Για ώριμο κοινό το συγκεκριμένο και οχι τόσο για εφηβικές ηλικίες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΑΛΦΟΥΡ
STEVENSON ROBERT-LOUIS
€31.80 €12.72
(-60%)
Κερδίζετε €19.08
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ
TAYLOR LAINI
€18.61 €9.30
(-50%)
Κερδίζετε €9.31

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS