Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Τ.Α΄ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ // ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΥΓΗ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΥΓΗ

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3457-0231
Τιμή Έκδοσης
€18.00
Τιμή Πολιτείας
€12.60
(-30%)
Κερδίζετε €5.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Σ' έναν κόσμο άναρχο, ορφανό από Ιστορία, ο πολιτισμός έχει καταρρεύσει.
Η προηγμένη γνώση -το προσόν ενός και μοναδικού κυρίαρχου λαού- αφανίστηκε ολοκληρωτικά. Κάθε πληροφορία για τον ανώτερο πολιτισμό της αρχαιότητας έχει χαθεί στη λήθη. Τα κεκτημένα της διανόησης, τα επιτεύγματα μιας μακράς Δυναστείας, σβήστηκαν διά παντός, σαν να μην είχαν υπάρξει ποτέ. Μόνο οι θρύλοι γι' αυτούς έχουν επιβιώσει ιστορίες μιας περασμένης εποχής, που μεταδίδονται από στόμα σε στόμα. Τη γνώση και την πρόοδο έχουν πλέον αντικαταστήσει οι δεισιδαιμονίες και τα παραμύθια. Η ανθρωπότητα, για έναν ανεξήγητο λόγο, από την αποκορύφωση της εξέλιξης του είδους, έκανε αμέτρητα βήματα προς τα πίσω προς τη μεσαιωνική εποχή του σιδήρου και του ατσαλιού.
Σ' αυτήν τη ζοφερή εποχή, μια νέα ελπίδα γεννιέται. Ο μικρός Χόουπ, έχοντας ως μοναδικό στήριγμα τον πατέρα του, αναγκάζεται να ξεκινήσει νωρίς το Ταξίδι του. Ένα ταξίδι που θα τον οδηγήσει από τον απομονωμένο ορεινό οικισμό του Άρυεν ως τα πέρατα της γης. Αυτό είναι το θρυλικό Ταξίδι του Κόκκινου Φοίνικα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
Η ηχώ του παρελθόντος
Στο μνήμα της Λορύν
Η πόλη των ονείρων
Μακριά από την πατρίδα
Βροχή στο δάσος
Ο ξένος
Ο κανόνας
Ο έκπτωτος
Αυτοθυσία
Το λάθος
Επίλογος
Ευχαριστίες
Λεπτομέρειες
ISBN139789606261176
ΕκδότηςΠΗΓΗ
ΣειράΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2019
Αριθμός σελίδων608
Διαστάσεις23x16
Κωδικός Πολιτείας3457-0231
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

White Elf

Κριτικές για το προϊόν

[29/04/2023] xristos888.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Μη κάνετε το λάθος να το απορρίψετε επειδή προέρχεται από εκδοτικό οίκο αυτοεκδοσης. Το μυθιστόρημα αυτό είναι πάρα ,πάρα πολύ καλό. Βεβαία τα δύο πρώτα κεφάλαια τα βρήκα κάπως βαρετά, και ειδικά το δεύτερο υπερβολικά κουραστικό. Από το τρίτο και μετά όμως το βιβλίο μεταμορφώνεται, τόσο στην πλοκή όσο και στο ύφος. Ο Δημητρακόπουλος έχει γερά θεμέλια φαντασίας. Η ιστορικότητα της υπόθεσης είναι υψηλού επιπέδου, και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να το προτείνω ως ανάγνωσμα. Εξαιρετικές επιλογές ονομάτων. Ωστόσο νομίζω ότι ο βασικός χαρακτήρας είναι τόσο αδύναμος στο κείμενο όσο και στην ηλικία. Αν ήμουν επιμελητής θα ζητούσα να ξαναγραφτει ο χαρακτήρας του Χόουπ από την αρχή. Ακόμα και οι διάλογοι που του βάζει ο συγγραφέας είναι πραγματικά εντελώς "άγουροι", σα να διαβάζουμε το κείμενο ενός άλλου συγγραφέα. Δε μιλάει σα παιδί, αλλά σαν ενήλικας που προσπαθεί να μιμηθεί τον τρόπο σκέψης ενός παιδιού με αποτέλεσμα να πέφτει στην παγίδα ενός "ξύλινου" λόγου. Ευτυχώς για το κείμενο, ο Χόουπ ακολουθεί τις πράξεις των ενηλίκων χωρίς να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην ιστορία. Κατά τα άλλα, το βιβλίο είναι ευχάριστο και σε προϊδεάζει να διαβάσεις και το έπομενο σε μελλοντικό χρόνο. Δεν ξέρω που θα καταλήξει η όλη τριλογία, πάντως πιστεύω ότι ο Δημακόπουλος πρέπει να ασχοληθεί ενεργά με την ενήλικη πεζογραφία, γιατί απλά, το έχει!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
CRUBELLIER MISHEL
€34.83 €17.42
(-50%)
Κερδίζετε €17.41
ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
€9.90 €3.47
(-65%)
Κερδίζετε €6.43

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS