Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ

ΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ

+
-
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3457-0310
Τιμή Έκδοσης
€12.00
Τιμή Πολιτείας
€8.40
(-30%)
Κερδίζετε €3.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Έξι διαφορετικοί άνθρωποι, έξι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Άνθρωποι που διαχειρίζονται την αγάπη με τον δικό τους τρόπο. Άλλοτε κάνουν τις σωστές επιλογές και άλλοτε φέρνουν την καταστροφή στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.
Η Μαρία, μια όμορφη μα μελαγχολική γυναίκα, σκοντάφτει κυριολεκτικά πάνω στον έρωτα. Και το όνομα αυτού: Σωτήρης, ένας ηδονικός άντρας που απολαμβάνει την απρόσωπη γυναικεία παρουσία κάθε μέρα τής κατά βάθος μοναχικής ζωής του. Χάρη στη Μαρία, ένα συναίσθημα που ήταν κρυμμένο βαθιά μέσα του αναδύεται στην επιφάνεια.
Ο Ιάκωβος, ένας ευαίσθητος γκέι νεαρός χωρίς ιδιαίτερη αυτοεκτίμηση, μετά από μια σειρά από αποτυχημένες γνωριμίες, βρίσκει την ειλικρινή αποδοχή και την τρυφερότητα στην καλύτερή του φίλη, την Ειρήνη. Ίσως τελικά η αληθινή φιλία είναι πιο σημαντικό πράγμα από τον έρωτα.
Η Ειρήνη είναι ένα αντιδραστικό και ονειροπόλο κορίτσι που πολλές φορές ξεφεύγει από τα όρια του ηθικού. Όταν γνωρίσει τον Σωτήρη, δεν θα διστάσει να τον αποπλανήσει και να του διαλύσει ολοκληρωτικά τη σχέση με τη Μαρία.
Τέλος, η Ευτυχία και ο Κυριάκος έχουν ξεχάσει την αγάπη που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις του γάμου τους, με αποτέλεσμα η Ευτυχία να λυγίσει. Και ενώ οι διαδικασίες του διαζυγίου προχωρούν, το ζευγάρι συνειδητοποιεί ότι υπάρχει αληθινή αγάπη μεταξύ τους και επανασυνδέεται. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606261381
ΕκδότηςΠΗΓΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2019
Αριθμός σελίδων160
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας3457-0310
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ
JAGER GERHARD
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ
ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
€16.92 €5.92
(-65%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS