Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΠΑΠΑΔΟΚΥΝΗΓΟΣ

Η ΠΑΠΑΔΟΚΥΝΗΓΟΣ

+
-
ΓΕΦΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
Κωδ. Πολιτείας: 3457-0361
Τιμή Έκδοσης
€12.00
Τιμή Πολιτείας
€8.40
(-30%)
Κερδίζετε €3.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στην εποχή της δημοσιονομικής κρίσης, η τρομακτική λαίλαπα ενσαρκώνεται στους ψυχρούς αριθμούς και στα ερεβώδη γκισέ των φρενοβλαβών χρηματοπιστωτικών καταστημάτων αφήνοντας τον παραδοσιακό τρόμο να ξεροσταλιάζει επί ματαίω, διψώντας ο άμοιρος για λίγη προσοχή.
"Η Παπαδοκυνηγός" αποτελεί τη συλλογή σκωπτικών διηγημάτων που ευελπιστεί με θάρρος και θράσος να περισώσει τη χαμένη τιμή της φαντασίας και του φόβου.
Το τολμηρό εγχείρημα διάσωσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το εξής στρατηγικό πόνημα:
- Στο Στοκχόλμη - Κόλαση, μία ψυχή δρόμος, μαθαίνουμε από πρώτο χέρι ότι η διαπραγμάτευση με τον Διάβολο πάντοτε θα ελλοχεύει κινδύνους θανάσιμους για την εύθραυστη μα πεντανόστιμη ψυχή μας.
- Στο Free Gigolo, παρακολουθούμε τις ερωτικές περιπτύξεις ενός νεαρού "κυνηγού" ώριμων κυριών και την επικίνδυνη στροφή που παίρνει ξάφνου η καριέρα του στο σπίτι μίας πλούσιας πελάτισσάς του.
- Στο Prison break από το Υπερπέραν, ακολουθούμε κατά πόδας την πορεία ζωής ενός μετανάστη στις ΗΠΑ, που γρήγορα κατέληξε δέσμιος των παρανοϊκών πειραμάτων, ενός επιστημονικού προγράμματος εξερεύνησης της αβύσσου που κρύβεται στην ανθρώπινη ψυχή.
- Στην ιστορία Love Bites, ξεκλέβουμε χωρίς αιδώ μερικές από τις μύχιες σκέψεις μίας προσωπικής και αποκαλυπτικής εξομολόγησης που γίνεται για τα σαγηνευτικά μάτια ενός κατά συρροή δολοφόνου ηλικιωμένων ομοφυλόφιλων γυναικών.
- Ενώ στην Παπαδοκυνηγό γινόμαστε αυτόπτες μάρτυρες των τελευταίων στιγμών μίας καταδικασμένης σε θάνατο κοπέλας, μίας δυστυχισμένης αληθινά ύπαρξης που το μόνο κακό που έκανε στο ελάχιστο που έζησε ήταν να πάρει στο κυνήγι έναν συρφετό από κολασμένους κληρικούς, σε έναν κόσμο που αργοπεθαίνει, πνιγμένος στις αμαρτίες των ανόσιων "ιερών" του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606262647
ΕκδότηςΠΗΓΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2020
Αριθμός σελίδων154
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Κωδικός Πολιτείας3457-0361
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ενάντια σε φρούρια και τείχη, 1821
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30
3.000 ΕΥΡΩ
MELLE THOMAS
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS