Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ν.1 ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ // ΑΝΥΑ

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ

ΑΝΥΑ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3457-0368
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€10.50
(-30%)
Κερδίζετε €4.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Όχι, φιλαράκο. Δεν ξαναγυρίζω πίσω. Αυτό είναι το σπίτι μου πια".
Μακριά από τα τσιμέντα της Αθήνας, ανάμεσα στην Καραβούπολη και στη Θάλασσα του Βασιλιά Ψαρά, υπάρχει η Άνυα, μια παραλία που έχει πάντα καλοκαίρι. Και θα ήταν πολλά τα πράγματα που θα έκανε εκεί ο νεαρός Ορφέας αν περνούσε τις διακοπές με τον πατέρα του, τον Γλάρο που νίκησε τον Μεγάλο Λύκο. Θα έκανε σκανδαλιές με τους πιο τρελούς φίλους, θα αποκτούσε ένα τοτέμ-προστάτη, θα ερωτευόταν μια Ξωτικιά τη νύχτα της πανσελήνου και θα καβγάδιζε με Λυκάνθρωπους για χάρη όμορφων κοριτσιών σε μια ξεχασμένη ντισκοτέκ. Θα έψαχνε για Γοργόνες στο χάραμα, για φαντάσματα στο Δάσος του Μεσημεριού και για μονοπάτια που οδηγούν στο Απαγορευμένο Βουνό. Ή μπορεί απλώς να τεμπέλιαζε ολημερίς στη θάλασσα και το βράδυ να έπαιζε κιθάρα πλάι στη φωτιά μαζί με την παρέα του, τον Ορέστη, τις Τρίδυμες και τα άλλα παιδιά.
Όμως τι κρίμα. Ο Ορφέας δεν είναι στην Άνυα. Περνά το καλοκαίρι στην Αθήνα, στον καύσωνα και στο φροντιστήριο, χωρίς παρέα και χωρίς διακοπές, ενώ η μητέρα του ετοιμάζεται να παντρευτεί τον πιο ανυπόφορο τύπο που θα μπορούσε να έχει κανείς για πατριό.
Μα ένα απόγευμα του Ιούλη καταφθάνει ο Τρελός Ιρλανδός, για έναν και μόνο σκοπό: να πάρει τον Ορφέα και να τον ταξιδέψει στη μακρινή Άνυα. Και εκεί, στο τέλος του απίθανου αυτού ταξιδιού, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και οι διακοπές ξεκινούν σε ένα πραγματικά αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο γκάφες, περιπέτειες και δοκιμασίες έτοιμες να τινάξουν τα πάντα στον αέρα.
Άνυα. Μια χιουμοριστική περιπέτεια επικών διαστάσεων που συνδυάζει τη λογοτεχνία του φανταστικού με το ελληνικό καλοκαίρι και τις νεανικές διακοπές. Ένας ύμνος για τη φιλία, την ελευθερία, τη φαντασία, τη νοσταλγία, τις τρέλες της εφηβείας και τα καλοκαιρινά φλερτ. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
Οδύσσεια
Άνυα
Στο στόμα του λύκου
Λεπτομέρειες
ISBN139789606262722
ΕκδότηςΠΗΓΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2020
Αριθμός σελίδων346
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΤΣΟΥΡΑ ΖΩΗ
Κωδικός Πολιτείας3457-0368
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

litsman

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ
ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
Σχέδιο διαφυγής
BIOY CASARES ADOLFO
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS