Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ // ΒΑΘΥ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ

Η ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

ΒΑΘΥ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ

+
-
ΓΛΑΡΟΥ ΠΕΤΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3457-0423
Τιμή Έκδοσης
€13.00
Τιμή Πολιτείας
€9.10
(-30%)
Κερδίζετε €3.90


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Λιζ στεκόταν μπροστά στην τζαμαρία του μικρού της δωματίου και κοίταζε τη θάλασσα. Ξαφνικά, γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος του και είπε ενθουσιασμένη: "Τομ, αγόρι μου, σήμερα προβλέπεται να είναι μια ιδιαίτερα εξαιρετική μέρα, μόλις πέρασαν από μπροστά μου δυο ερωτευμένοι υπεροπτικοί γλάροι, και ξέρεις, οι γλάροι που φλερτάρουν είναι το γούρι μας!".
Είχε τη βεβαιότητα ότι διέθετε τον μηχανισμό που του εξασφάλιζε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων, των ερωμένων, των εχθρών. Πίστευε ότι είχε προικιστεί με την ικανότητα να οδηγεί τους ανθρώπους και τα γεγονότα εκεί που βόλευαν τον ίδιο. Όπως και στις τρεις προηγούμενες περιπτώσεις που είχε αναλάβει αποστολή, ο Λεόν έλαβε μήνυμα στο κινητό του, που τον ενημέρωνε ότι στην ταχυδρομική θυρίδα που είχε ανοιχτεί στο όνομά του, υπάρχουν έγγραφα, οδηγίες και προκαταβολή. Μόλις επέστρεψε από το ταχυδρομείο, άνοιξε τον φάκελο και βρήκε μια δεσμίδα με χρήματα, δύο φωτογραφίες με το πρόσωπο ενός κοριτσιού, δεκατρείς εκτυπωμένες σελίδες και ένα εισιτήριο κινηματογράφου με ημερομηνία της ίδιας ημέρας. Η πρώτη σελίδα ανέφερε "Έχεις στη διάθεσή σου μία εβδομάδα για να σε εμπιστευτεί" και τίποτα άλλο.
Και ξαφνικά, την είδε να μπαίνει.
Ένα κορίτσι με σγουρά μαλλιά, φορώντας ένα κόκκινο μπουφάν και κρατώντας μια κόκκινη ομπρέλα, μπήκε μέσα στην αίθουσα. Τίποτα το ιδιαίτερο, σκέφτηκε ο Λεόν. Έβγαλε το ρολόι πολυτελείας από τον καρπό του και το έχωσε βαθιά στην τσέπη του τζάκετ που φορούσε. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606263354
ΕκδότηςΠΗΓΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2020
Αριθμός σελίδων244
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΤΣΟΥΡΑ ΖΩΗ
Κωδικός Πολιτείας3457-0423
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

kostas politia

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ 1821 ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€25.44 €12.72
(-50%)
Κερδίζετε €12.72
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΕΣΑΛΙΟΥ
LLOBREGAT JORDI
€18.80 €7.52
(-60%)
Κερδίζετε €11.28

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS