Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΜΑΙΝΟΜΕΝΗ // ΤΙΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡ

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΜΑΙΝΟΜΕΝΗ

ΤΙΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

+
-
ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ ΛΙΛΗ
Κωδ. Πολιτείας: 3457-0581
Τιμή Έκδοσης
€14.10
Τιμή Πολιτείας
€9.87
(-30%)
Κερδίζετε €4.23


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Σε παμπάλαιους χρόνους, μυθικούς, ο Τιτάνας Κρόνος, γεννήτορας των αρχαιοελληνικών θεών, βασιλεύει στην αγέρωχη νησιωτική Ατλαντίδα, μια «αποικιοκρατική δύναμη», με προηγμένη τεχνολογία μέσα σε έναν κόσμο πρωτόγονο. Ο πλούτος, οι ανέσεις, τα εκτυφλωτικά παλάτια, οι θαυμαστές κατασκευές είναι η μία όψη του βασιλείου. Υπάρχει όμως και η σκοτεινή: της απληστίας, της αδικίας, των κατακτητικών πολέμων, των άθλιων σκλάβων. Ο τολμηρός και γοητευτικός Κρόνος, καθρέφτισμα του βασιλείου του, είναι πανούργος καιροσκόπος και αδίστακτος εξουσιομανής. Φυλακίζει ως και τα ίδια του τα παιδιά στα φοβερά Τάρταρα, για να διασφαλίσει ισόβια εξουσία εφόσον μάλιστα επιδιώκει την αθανασία. Όμως, ο μικρός του γιος, ο Ζήνας-Δίας, με τέχνασμα της μητέρας του Ρέας, έχει ξεφύγει από τη μοίρα των αδελφών του και καταφτάνει κάποτε από την Κρήτη στην πρωτεύουσα Κρόνια, για να αποδώσει δικαιοσύνη ως τιμωρός του πατέρα και ελευθερωτής των αδελφών του.
Τα απελευθερωμένα αδέλφια με επικεφαλής τον Ζήνα πολεμούν εναντίον των Τιτάνων. Έχουν σύμμαχό τους τον σοφό ανθρωπιστή Έσπερο, που μια ζωή οραματίζεται το ξαναζωντάνεμα της δικαιοσύνης και της ειρήνης, κυρίαρχες κάποτε στον τόπο.
Η μάχη ανάμεσα στις δύο βασιλικές γενιές -η γνωστή Τιτανομαχία- θα είναι ανελέητη. Ανελέητη και η μάχη των φυσικών δυνάμεων, της φωτιάς και του νερού, εναντίον της μεγαλονήσου. Θα καταποντιστεί για να αναδυθεί ως θρύλος, ένας θρύλος που ανά τους αιώνες κεντρίζει την ανθρώπινη φαντασία και προκαλεί την παθιασμένη αναζήτησή της.
Ο Ζήνας και τ' αδέλφια του διασώζονται σε μακρινή βουνοκορφή όπου μια άγρια φυλή τους καλωσορίζει ως θεούς. Ένας νέος, ελπιδοφόρος κόσμος ίσως ανατέλλει... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606265198
ΕκδότηςΠΗΓΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2022
Αριθμός σελίδων220
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΟΥΜΕΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Κωδικός Πολιτείας3457-0581
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

tsevdos, aglaia2, dikar

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Νανά
ZOLA EMILE
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΛΟΥΒΡΟ - ΠΑΡΙΣΙ
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS