Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ // ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ

+
-
ΝΙΑΡΧΟΥ ΜΑΡΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 6990-0375
Τιμή Έκδοσης
€13.90
Τιμή Πολιτείας
€11.12
(-20%)
Κερδίζετε €2.78


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ζούμε σε μια περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας όπου καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε πολλές προκλήσεις, σε συλλογικό αλλά και ατομικό επίπεδο: πανδημία, κλιματική αλλαγή, πληθώρα νέων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών δυσκολιών. Αν μη τι άλλο, τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προκλήσεις με ηρεμία, και όχι πανικό.
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε ως απάντηση στο αυξημένο στρες και άγχος που βιώνουμε καθημερινά, και περιλαμβάνει μεθόδους που εφαρμόζοντάς τες στην καθημερινότητά μας, μπορούν να μας βοηθήσουν να μειώσουμε τα επίπεδα του άγχους μας και να καλωσορίσουμε περισσότερη ηρεμία και γαλήνη στη ζωή μας.
Πώς λειτουργούν αυτές οι μέθοδοι; Πολύ από το καθημερινό μας στρες και άγχος οφείλεται στο νόημα που δίνουμε σε ό,τι μας συμβαίνει, που δεν είναι άλλο από τις σκέψεις που προηγούνται ή ακολουθούν ένα γεγονός.
Πιστεύοντας σκέψεις τύπου δεν θα τα καταφέρω, έπρεπε να μου απαντήσει, δεν έπρεπε να μου πει ψέματα, δεν θα τα προλάβω όλα, σκέφτεται μόνο τον εαυτό του, κανείς δεν με καταλαβαίνει, δεν βγάζω αρκετά χρήματα, δεν είμαι αρκετή, η ζωή είναι δύσκολη, έκανα λάθος επιλογές προκαλούνται επώδυνα συναισθήματα που με τη σειρά τους προκαλούν περισσότερες σκέψεις. Αποτέλεσμα; Κούραση, θυμός, απογοήτευση, θλίψη, καβγάδες, παρεξηγήσεις. Πιστεύοντας αυτές τις σκέψεις, μπαίνουμε σε ένα φαύλο κύκλο που μπορεί να επιδεινώσει χωρίς ουσιαστικό λόγο την εμπειρία μας και αυτό γιατί συνήθως σκέψεις σαν αυτές δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.
Οι μέθοδοι που περιγράφονται στο βιβλίο θα σου δείξουν πώς να παίρνεις απόσταση από στρεσογόνες σκέψεις, πριν τις πιστέψεις ως αληθινές. Παρατηρώντας και διερευνώντας τες, θα μάθεις από υπηρέτης να γίνεσαι κυρίαρχος του μυαλού σου. Αποτέλεσμα; Λιγότερο άγχος, περισσότερη ηρεμία, καλύτερες διαπροσωπικές σχέσεις, πιο ευχάριστη ζωή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
Ο πραγματικός και ο φανταστικός κόσμος
Οι τάσεις του μυαλού
Ο διαλογισμός
The Work
Επίλογος
Ευχαριστίες
Βιβλιογραφία
Πηγές
Λεπτομέρειες
ISBN139789606273636
ΕκδότηςΕΚΔΟΣΕΙΣ IWRITE
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2022
Αριθμός σελίδων208
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας6990-0375
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
BAKOUNINE MIKHAIL
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
ΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ
RUPP W. DAVID
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS