Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

+
-
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΖΙΟΜΠΟΛΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1985-3368
Τιμή Έκδοσης
€20.00
Τιμή Πολιτείας
€16.00
(-20%)
Κερδίζετε €4.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Πατρίδα μας είναι κατάσπαρτη και για το λόγο αυτό και ευλογημένη από Ιερά Προσκυνήματα, πολλά των οποίων άμεσα συνδέονται με παμπάλαιες ιερές εικόνες της Παναγίας. Πρόκειται για τα Θεομητορικά Προσκυνήματα.
Η Παναγία Δέσποινα οπωσδήποτε τιμάται παντού το ίδιο. Η ύπαρξη όμως ορισμένων ιερών εικόνων της που συνδέονται με κάποιο γεγονός σε ορισμένο τόπο και χρόνο, ή με τον τρόπο ανευρέσεώς της, έχουν λάβει μια χαρακτηριστική επωνυμία για την κάθε μία και έχουν περάσει ιδιαίτερα στο χριστεπώνυμο πλήρωμα. Τα περιστατικά αυτά αποτελούν και το ιστορικό της κάθε μιας. Ως προς τα πολλά ονόματα της Παναγίας τα οποία ίσως σε πολλούς προξενούν απορία και ερωτηματικά, η απάντηση είναι -και το γνωρίζουν οι πιστοί- ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, για τη μία Παναγία η οποία όμως παρουσιάζεται δρα και ενεργεί ποικιλοτρόπως στους ανθρώπους, οπότε τα διάφορα ονόματα έχουν σχέση με διάφορα περιστατικά με τις εμφανίσεις της και μάλιστα με τα θαύματά της.
Όλα αυτά τα αφιερωμένα στο Πάντιμο όνομά Της και οι αποδιδόμενες επωνυμίες και προσαγορήματα, είναι τα αδιάσειστα τεκμήρια της περιόπτου θέσεως την οποία κατέχει στην Εκκλησία και στις ψυχές του πληρώματος Αυτής, στον ορθόδοξο κόσμο. [...] (Από την εισαγωγή της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606300271
ΕκδότηςΙΔΙΩΤΙΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων328
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας1985-3368
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ
KADARE ISMAIL
€8.48 €3.39
(-60%)
Κερδίζετε €5.09
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΖΑΜΠΕΛ
TABUCCHI ANTONIO
€14.90 €7.45
(-50%)
Κερδίζετε €7.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS