Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
GREENLIGHTS // ΑΝΑΨΕ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΦΥΓΑΜΕ!

GREENLIGHTS

ΑΝΑΨΕ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΦΥΓΑΜΕ!

+
-
MCCONAUGHEY MATTHEW
Κωδ. Πολιτείας: 8370-0659
Τιμή Έκδοσης
€16.90
Τιμή Πολιτείας
€11.83
(-30%)
Κερδίζετε €5.07


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Από τα πενήντα χρόνια που είμαι στη ζωή, τα σαράντα δύο προσπαθώ να καταλάβω τον γρίφο της, γεμίζοντας ημερολόγια με πιθανά στοιχεία για τη λύση του τουλάχιστον τα τελευταία τριάντα πέντε. Σημειώσεις για επιτυχίες και αποτυχίες, για χαρές και λύπες, για όσα με έκαναν να νιώσω θαυμασμό, για εκείνα που με έκαναν να γελάσω δυνατά... Πώς θα είμαι δίκαιος. Πώς θα έχω λιγότερο άγχος. Πώς θα διασκεδάζω. Πώς θα πληγώνω τους άλλους λιγότερο. Πώς θα πληγώνομαι λιγότερο. Πώς θα γίνω καλός άνθρωπος. Πώς θα δώσω νόημα τη ζωή μου. Πώς θα γίνω ο καλύτερος εαυτός μου.
Λίγο καιρό πριν, αποφάσισα να καταπιαστώ ξανά με αυτά τα ημερολόγια. Ανακάλυψα ιστορίες που έζησα, μαθήματα ζωής που έπειτα ξέχασα, στίχους, προσευχές, σκέψεις για το τι είναι πράγματι σημαντικό και ένα σωρό σημειώσεις. Και βρήκα το θέμα μου. Μια προσέγγιση ζωής που μου πρόσφερε ικανοποίηση, και ακόμα μου προσφέρει: αν ξέρεις πώς και πότε να χειριστείς τις προκλήσεις της ζωής -πώς να διαχειριστείς το αναπόφευκτο- τότε μπορείς να απολαύσεις αυτό που ονομάζω "να προλαβαίνεις το πράσινο".
Απομονώθηκα λοιπόν στην έρημο και άρχισα να γράφω το βιβλίο: ένα άλμπουμ, ένα λεύκωμα ιδεών και εικόνων, η ιστορία της ζωής μου μέχρι σήμερα. Πενήντα χρόνια εικόνες και διαφορετικές οπτικές, συναισθήματα και συνειδητοποιήσεις, στιγμές φοβερές, στιγμές ντροπής. Ευλογημένα μαθήματα, αλήθειες, στιγμές βίαιες, και συνάμα υπέροχες. Στιγμές που κατάφερα να ξεφύγω και άλλες που δεν τα κατάφερα, στιγμές που έγινα μούσκεμα προσπαθώντας να χορέψω κάτω από τη βροχή.
Ελπίζω πως το βιβλίο αυτό θα είναι και για σένα κάτι σαν φάρμακο με ωραία γεύση, σαν να παίρνεις μια-δυο ασπιρίνες αντί να πας στον γιατρό, σαν να οδηγείς διαστημόπλοιο χωρίς δίπλωμα πιλότου, σαν να πηγαίνεις στην εκκλησία χωρίς να πρέπει να ξαναγεννηθείς, και σαν να γελάς ανάμεσα στα δάκρυά σου.
Είναι ένα ερωτικό γράμμα. Για τη ζωή.
Είναι επίσης, ένα πολύτιμο εργαλείο για να προλαβαίνεις το πράσινο - και για να συνειδητοποιήσεις ότι, στο τέλος, το πορτοκαλί και το κόκκινο γίνονται πάντα πράσινο.
Καλή επιτυχία. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

"Μια πραγματικά αναγεννησιακή φιγούρα της μεγάλης οθόνης, ο Μακόναχι αποδεικνύεται το ίδιο μυθικός και ως συγγραφέας. Πνευματώδες, εξαιρετικά γραμμένο και αναπάντεχα απολαυστικό, το Greenlights σηματοδοτεί ένα εμπνευσμένο προσωπικό οδοιπορικό το οποίο διακηρύσσει, σχεδόν πανηγυρικά, πως εκείνο που μας γεμίζει πραγματικά είναι περισσότερο το ταξίδι και λιγότερο ο προορισμός". (Michael Connelly, συγγραφέας του Fair Warning)
"Γραμμένο με πάθος, ένταση και σπάνια ειλικρίνεια, το Greenlights αποδεικνύεται ένας χείμαρρος καθημερινής σοφίας και ένα βαθύ, προσωπικό ταξίδι, μοναδικό και συναρπαστικό όπως ο συγγραφέας του. Ένα βιβλίο που προκαλεί τον αναγνώστη να διαβάσει ανάμεσα στις γραμμές, να βιώσει μαζί με τον συγγραφέα συγκλονιστικές προσωπικές εμπειρίες, να αναζητήσει τα δικά του πράσινα φανάρια και να προχωρά ορμητικά μπροστά". (Shaka Smart, προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, University of Texas, Austin)

Περιεχόμενα

εκτός ορίων
βρες τη συχνότητά σου
χωματόδρομοι ΚΑΙ λεωφόροι
η ΤΕΧΝΗ της ελεύθερης ΚΑΤΑβασης
ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ
ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, Ο ΣΤΟΧΟΣ έλκει το βέλος
κράτα ΓΕΡΑ, μην ΥΠΟΧΩΡΕΙΣ
ΖΗΣΕ τον ΜΥΘΟ σου
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςGREENLIGHTS
ISBN139789606353390
ΕκδότηςΠΕΔΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2021
Αριθμός σελίδων306
Διαστάσεις22x16
ΜετάφρασηΒΟΝΤΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ
ΕπιμέλειαΓΙΑΛΕΛΗΣ ΠΑΝΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΚΟΝΑΧΙ ΜΑΘΙΟΥ
Κωδικός Πολιτείας8370-0659
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΒΟΤΑΝΑ - ΦΥΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
€25.00 €11.25
(-55%)
Κερδίζετε €13.75
ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
€11.13 €5.01
(-55%)
Κερδίζετε €6.12

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS