Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
DARLING

DARLING

+
-
RAPHAEL FREDERICK
Κωδ. Πολιτείας: 5347-0279
Τιμή Έκδοσης
€10.60
Τιμή Πολιτείας
€7.42
(-30%)
Κερδίζετε €3.18


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Νταϊάνα Σκοτ είναι μια πανέμορφη Αγγλίδα που εργάζεται ως μοντέλο κι είναι αποφασισμένη να πετύχει και να φτάσει στην κορυφή χρησιμοποιώντας θεμιτά κι αθέμιτα μέσα.
Γνωρίζει έναν δημοσιογράφο, τον Ρόμπερτ Γκολντ, με τη βοήθεια του οποίου τής ανοίγεται ένας νέος κύκλος γνωριμιών. Οι δυο τους ερωτεύονται κι ο Ρόμπερτ αφήνει την οικογένειά του για εκείνη, αλλά η Νταϊάνα είναι τόσο αποφασισμένη να πετύχει τους στόχους της, ώστε δεν διστάζει να τον απατήσει με άλλους.
Η γνωριμία της με τον πλέιμποϊ Μάιλς Μπραντ την κάνει να πιάσει «πάτο»... Ποια είναι, εντέλει, η πραγματική ευτυχία για την Νταϊάνα, η οποία ζει τους ξέφρενους ρυθμούς και την τρέλα της δεκαετίας του '60;
Μια από τις χαρακτηριστικότερες ιστορίες των swinging sixties, η οποία μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Τζον Σλέσιντζερ κερδίζοντας Όσκαρ και κόβοντας χιλιάδες εισιτήρια. Τον χαρακτήρα της Νταϊάνα υποδύθηκε η Τζούλι Κρίστι, μία από τις σημαντικότερες Αγγλίδες ηθοποιούς του 20ού αιώνα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Η σεξουαλική επανάσταση ως κοινωνικό κίνημα ήρθε να αναθεωρήσει την παραδοσιακή οπτική σχετικά με τη σεξουαλικότητα και τις διαπροσωπικές σχέσεις σε όλο τον δυτικό κόσμο με εκκίνηση τη δεκαετία του ’60: αποδοχή του σεξ έξω από τις παραδοσιακές ετεροφυλοφιλικές, μονογαμικές σχέσεις, διευρυμένη αποδοχή της αντισύλληψης και των αμβλώσεων, ανοχή για το προγαμιαίο σεξ. Όπως όλα τα κοινωνικά απελευθερωτικά κινήματα, έδωσε το έναυσμα για νομικά πλαίσια που κατοχύρωσαν (όπου ήταν δυνατόν) τις δύσκολα κατακτημένες ελευθερίες ? πάντα η διεκδίκηση της ατομικής αποδέσμευσης από τα στερεότυπα (με κυρίαρχο βήμα την υπέρβαση της σεξουαλικής καταπίεσης) προηγείται στη μετάλλαξη των κοινωνικών μοντέλων σε νέα ριζοσπαστική μορφή. Σε ένα τέτοιο πλαίσιο μέσα γράφει ο Ράφαελ το μυθιστόρημά του. Και ακριβώς γιατί εκφράζει το πιο προχωρημένο σε αντιλήψεις κοινωνικό σώμα, αγαπιέται από την αρχή. (...) δύο περιπτώσεις έχουμε ως προς την αποδοχή της ιστορίας του Ράφαελ σήμερα: η πρώτη αφορά τους νεότερους και είναι περισσότερο μια γνωριμία με τον πυρήνα της σεξουαλικής απελευθέρωσης, όπως εκφράστηκε εκεί στα μέσα της δεκαετίας του ’60· η άλλη, και πιο ενδιαφέρουσα, αφορά όσους αναγνωρίζουμε στις σελίδες του την εναλλακτική στις επιλογές της νεανική μας ηλικία. Σε κάθε περίπτωση, έχει τη σημασία της η ανάγνωση του Darling». (Διώνη Δημητριάδου, bookpress.gr, 10/04/2020)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606380877
ΕκδότηςΒΑΚΧΙΚΟΝ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2019
Αριθμός σελίδων224
Διαστάσεις21x11
ΜετάφρασηΖΑΛΩΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΕπιμέλειαΠΙΖΓΑ ΜΑΙΡΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΑΦΑΕΛ ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ
Κωδικός Πολιτείας5347-0279
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΡΟΛ
HIGHSMITH PATRICIA
€13.30 €6.65
(-50%)
Κερδίζετε €6.65
Ο θάνατος πλησιάζει
JAMES PETER
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS